O tür oyun sorunlarına fazla bakmıyorum, hele eski Metin 2 gibi zararlıları çok olan bir oyuna.
Sürücü olarak ve sistem olarak gerekenleri söyledim size oyun için farklı konu açıp sorabilirsiniz.
O tür oyun sorunlarına fazla bakmıyorum, hele eski Metin 2 gibi zararlıları çok olan bir oyuna.
Sürücü olarak ve sistem olarak gerekenleri söyledim size oyun için farklı konu açıp sorabilirsiniz.
Kulağını dibine götürünce ses duyulması normal, bir tür bobin var içinde eletrikle çalıştığı için de dibine getirince ses duyulması normal.
Kasa kapalıyken duyulursa cızırtı bu soruna işaret eder.
Kulağını dibine götürünce ses duyulması normal, bir tür bobin var içinde eletrikle çalıştığı için de dibine getirince ses duyulması normal.
Kasa kapalıyken duyulursa cızırtı bu soruna işaret eder.
Kolay gelsin hocam bu işlemci de 1 sorun var 2 günde 1 donuyor ekran siyah oluyor. Açıp kapatınca düzeliyor. Hocam yol gösterirmisiniz. Ürünü 15.05.2020 de aldım. İyade etsem düzeltmezlermi
Cızırtıdan dolayı iade edecekseniz etmeyebilirler. Aldığınız yer ile görüşüp bakın değişirlerse değişsinler veya garantiye gönderip kontrol ederler ancak sorun yok deyip geri gönderebilirler.
Fiziksel olarak yanında olmadığımız için bunu garanti veya aldığınız yer çözer bir sorun varsa.