Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #1 Zula'dan Valorant'a kadar her oyunda test ettim. CPU3 %100 hep Zula'da ekran kartım %0 kullanıyor. (Haricide oynuyorum). Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
Zula'dan Valorant'a kadar her oyunda test ettim. CPU3 %100 hep Zula'da ekran kartım %0 kullanıyor. (Haricide oynuyorum).
Revenger Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 590 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #2 Harici ekran kartı dediğimiz ekran kartı değil aslında. RAM'den besleniyor. Artı 0 Eksi
KS KS Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #3 Silinen üye dedi: Harici ekran kartı dediğimiz ekran kartı değil aslında. RAM'den besleniyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Harici ekran kartı dediğimiz ekran kartı değil aslında. RAM'den besleniyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
GoodBye^^ Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 1.292 Çözümler 15 22 Haziran 2020 #4 Sistem özelliklerini yaz. Yüksek performans da oynadığından emin ol. Artı 0 Eksi
KS KS Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #5 GoodBye^^ dedi: Sistem özelliklerini yaz. Yüksek performans da oynadığından emin ol. Genişletmek için tıkla... yüksek performanstayım. Sistem imzada var. Artı 0 Eksi
GoodBye^^ dedi: Sistem özelliklerini yaz. Yüksek performans da oynadığından emin ol. Genişletmek için tıkla... yüksek performanstayım. Sistem imzada var.
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #6 Core parking, yani çekirdeklerin biri uyku modunda gibi gözüküyor. Görev yöneticisinden baktığınızda 4 çekirdekte çalışıyor güzküyor mu ? Artı 0 Eksi
Core parking, yani çekirdeklerin biri uyku modunda gibi gözüküyor. Görev yöneticisinden baktığınızda 4 çekirdekte çalışıyor güzküyor mu ?
KS KS Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #7 Marcolomboss dedi: Core parking, yani çekirdeklerin biri uyku modunda gibi gözüküyor. Görev yöneticisinden baktığınızda 4 çekirdekte çalışıyor güzküyor mu ? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıcağız Windows 7 de? Artı 0 Eksi
Marcolomboss dedi: Core parking, yani çekirdeklerin biri uyku modunda gibi gözüküyor. Görev yöneticisinden baktığınızda 4 çekirdekte çalışıyor güzküyor mu ? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıcağız Windows 7 de?
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.504 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 22 Haziran 2020 #8 Görev yöneticisi > Performans > CPU seçin > Sağ tarafa yer alan grafiğin üzerine gelip sağ tıklayın > Grafiği şununla değiştir > Mantıksal işlemciler Arkadaşın bahsettiği bu Artı 0 Eksi
Görev yöneticisi > Performans > CPU seçin > Sağ tarafa yer alan grafiğin üzerine gelip sağ tıklayın > Grafiği şununla değiştir > Mantıksal işlemciler Arkadaşın bahsettiği bu
KS KS Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #9 4PieD dedi: Görev yöneticisi > Performans > CPU seçin > Sağ tarafa yer alan grafiğin üzerine gelip sağ tıklayın > Grafiği şununla değiştir > Mantıksal işlemciler Arkadaşın bahsettiği bu Genişletmek için tıkla... hocam sağ tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Ben mi yanlış yaptım acaba? Artı 0 Eksi
4PieD dedi: Görev yöneticisi > Performans > CPU seçin > Sağ tarafa yer alan grafiğin üzerine gelip sağ tıklayın > Grafiği şununla değiştir > Mantıksal işlemciler Arkadaşın bahsettiği bu Genişletmek için tıkla... hocam sağ tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Ben mi yanlış yaptım acaba?
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #10 Eksik bilgi vermişim, Kaynak izleyicisinden bakacaksınız Artı 0 Eksi