MUHAMMEDALİ66
Megapat
Benim güzelim PS3 fat playstation'um 90 nanometre. Çok ısınıyor sanırım. Kullanma fırsatım olmadı. Üzülüyorum.
VARTA gibi bir şirket sizin için yeterince "büyük" mü?Ben büyük bir şirketin bu konunun üstüne gidip aynı Tesla SpaceX gibi geliştirmesini demiştim.
www.electrive.com
Varta gibi bir şirket sizin için yeterince "büyük" mü?
![]()
Varta aims to charge the 21700 battery in six minutes - electrive.com
Varta CEO Herbert Schein has now confirmed the rumour that the company also wants to produce battery cells for electric cars in the future and revealed morewww.electrive.com
Bazı şeyler teoride doğru gözükebilir. Ama pratikte uygulanamaz. Mesela kuantum fiziği.VARTA gibi bir şirket sizin için yeterince "büyük" mü?
![]()
Varta aims to charge the 21700 battery in six minutes - electrive.com
Varta CEO Herbert Schein has now confirmed the rumour that the company also wants to produce battery cells for electric cars in the future and revealed morewww.electrive.com
Bence vazgeçin, muhtemelen sorabileceğiniz her soruya bir cevabım var.Efendim Varta şirketini biliyorum. Haklısınız ama ortada somut örnek şu anda yok. Ben şu anda internetten grafen bazında bir pil alabiliyor muyum? Tesla'ya baktığımızda şu anda eğer belli bir para miktarında o teknolojiyi almayı sunuyor. Kendileri elektrikli araba konseptini hayalden gerçeğe dönüştürdüler. Ben bundan bahsediyorum.
Bazı şeyler teoride doğru gözükebilir. Ama pratikte uygulanamaz. Mesela kuantum fiziği.
Efendim Varta şirketini biliyorum. Haklısınız ama ortada somut örnek şu anda yok. Ben şu anda internetten grafen bazında bir pil alabiliyor muyum? Tesla'ya baktığımızda şu anda eğer belli bir para miktarında o teknolojiyi almayı sunuyor. Kendileri elektrikli araba konseptini hayalden gerçeğe dönüştürdüler. Ben bundan bahsediyorum.
Bazı şeyler teoride doğru gözükebilir. Ama pratikte uygulanamaz. Mesela kuantum fiziği.
Bence vazgeçin, muhtemelen sorabileceğiniz her soruya bir cevabım var.
Bu adresten grafenden imal edilmiş powerbank satın alabilirsiniz, stokları düzenli olarak yenileniyor:
Elecjet Powercells
elecjet.com
Bence vazgeçin, muhtemelen sorabileceğiniz her soruya bir cevabım var.
Bu adresten grafenden imal edilmiş powerbank satın alabilirsiniz, stokları düzenli olarak yenileniyor:
Elecjet Powercells
elecjet.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.