İşlemci teknolojisinin sonuna gelinmesi

• Konuyu başlatan alkali
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.536
Varta gibi bir şirket sizin için yeterince "büyük" mü?

Efendim Varta şirketini biliyorum. Haklısınız ama ortada somut örnek şu anda yok. Ben şu anda internetten grafen bazında bir pil alabiliyor muyum? Tesla'ya baktığımızda şu anda eğer belli bir para miktarında o teknolojiyi almayı sunuyor. Kendileri elektrikli araba konseptini hayalden gerçeğe dönüştürdüler. Ben bundan bahsediyorum.
VARTA gibi bir şirket sizin için yeterince "büyük" mü?
Bazı şeyler teoride doğru gözükebilir. Ama pratikte uygulanamaz. Mesela kuantum fiziği.

Efendim Varta şirketini biliyorum. Haklısınız ama ortada somut örnek şu anda yok. Ben şu anda internetten grafen bazında bir pil alabiliyor muyum? Tesla'ya baktığımızda şu anda eğer belli bir para miktarında o teknolojiyi almayı sunuyor. Kendileri elektrikli araba konseptini hayalden gerçeğe dönüştürdüler. Ben bundan bahsediyorum.

Bazı şeyler teoride doğru gözükebilir. Ama pratikte uygulanamaz. Mesela kuantum fiziği.
Bence vazgeçin, muhtemelen sorabileceğiniz her soruya bir cevabım var.

Bu adresten grafenden imal edilmiş powerbank satın alabilirsiniz, stokları düzenli olarak yenileniyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video izlerseniz lityum pillere göre daha verimli piller yapıldıgını söylüyor. Sadece maliyetin düşmesine ve zaman ihtiyacı var.

Bu adresten grafenden imal edilmiş powerbank satın alabilirsiniz, stokları düzenli olarak yenileniyor:

Efendim gerçekten çok iyisiniz.

Araştırma konusunda. Ben bu pili görmemiştim araştırdığımda.

Tabii ki bir süre sonra elektronik mikrodenetleyicilerin devri kapanacak ama başka bir devir açılacak. Transistörler arasındaki mesafeyi bir süre sonra küçültemesek bile belli bir süre boyunca ihtiyacımız olan gücü elde edebileceğiz. Kuantum bilgisayarlarının yakın zamanda gelebileceğini zannetmiyorum çünkü çok hassaslar, aşırı pahalılar, ev koşullarında çalışamazlar ve çok büyükler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı