İşlemci termal macun değişimi ve kasa temizliği ne kadar tutar?

Ratonelu00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER
İşlemci: RYZEN 7 2700X
Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ
Anakart: ASUS PRİME B450M-K
Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD
Yakınımda bir bilgisayarcı var. Hem kasamı temizletip hem de işlemcimin termal macununu değiştireceğim. Ortalama ne kadar tutar? Durduk yere kazık yemek istemiyorum.

Yakınımda bir bilgisayarcı var. Hem kasamı temizletip hem de işlemcimin termal macununu değiştireceğim. Ortalama ne kadar tutar? Durduk yere kazık yemek istemiyorum.
Termal macunun kalitesine göre değişir, termal macun sizdense normalde ederi en fazla 150-200 ama 500 bile isterse öp başına koy

Mal değil, hizmet sattığı için fiyat tutturmak zor. Kendin 30 dakikadan kısa sürede basitçe yapabileceğin bir iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam

Hocam vallahi gerçekten öyle mesela burada 200 300 TL istiyorlar ama İzmir'e aynı tür PC için gittim adam 600 TL dedi ama şimdi termal macunun kalitesinegorede degsisir

Bende izmirdeyim, kafadan bin TL'si var gibi o zaman.

Termal macununu kendin al, işlemci için 1 tüp, ekran kartı için 1 tüp, otur evde 2 saatte tüm kasayı tertemiz söker toplar temizlersin tozunu alırsın, 1 saatte de CPU ve GPU temizliği yaparsın.

Hocam

Hocam valla gerçekten öyle mesela burda 200 300 TL istiyorlar ama İzmir'e aynı tür PC için gittim adam 600 TL dedi ama şimdi termal macunun kalitesinegorede degsisir
Guzum neren sen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı