İşlemci ve anakart önerisi

Bütçe
7000-7500

yigido0990

Hectopat
Daha fazla  
Toplamayı düşündüğüm bilgisayar şöyle olacak:

NVIDIA GeForce GTX1660 Super.

AMD Ryzen 5 3600.

Power Boost glacıer 750W 80+ Bronze 120mm fanlı modüler PSU.

Power Boost X-59 RGB tempered glass USB 3.0 mid Tower kasa.

WD 480GB Green SATA 3.0 2.5" SSD (545MB okuma / 465MB yazma)

XPG 16 GB (2x8GB) Spectrix D41 RGB kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Dual kit RAM.

Sorularım:
İşlemci ne önerirsiniz?(Uygun fiyatlı, darboğaz etmeyen ve kaliteli.)

SSD iyi mi başka ne önerirsiniz?

Anakart ne önerirsiniz?

Bu bütçede pek mantıklı bir sistem olmamış. Hem ekran kartı çok düşük hem de kalitesiz parçalar içeriyor. Böyle bir sistem daha iyi olur:

Toplam 7.531 TL yapıyor.

Bu bütçede pek mantıklı bir sistem olmamış. Hem ekran kartı çok düşük hem de kalitesiz parçalar içeriyor. Böyle bir sistem daha iyi olur:

Toplam 7.531 TL yapıyor.
Ekran kartı öneriniz var mı başka ama 1660 Super iyi diye duymuştum testlerde de güzeldi.

1660S güzel bir ekran kartı. Ama bütçeniz için çok kötü. Önerimi zaten alıntılamışsınız, komple sistem var orada. Şu anda düşündüğünüz sistemden her türlü daha iyi.

Toplam 7.531 TL yapıyor.

MSI Mag Forge 100M tempered glass RGB USB 3.2 mid Tower kasa.

Bu kasa nasıl?

Güzel bir kasa. Fiyatı da gayet makul. Zaten sistemde de o kasa var.

Gigabyte GeForce RTX 2060 Windforce OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı
MSI GeForce RTX 2060 Gaming Z 6G 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 Advanced Edition 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.
Bunlardan biri olur mu yerine MSI'ın aynı modelini de buldum ama fiyat yüksekti oyuna biraz bütöe kalsın istiyorum hangisi aynı derecede iyidir?

Neden sürekli farklı parça soruyorsunuz? Ben size bütçenizi aşmayan komple bir sistem önerdim zaten. Bahsettiğiniz kartların hepsi de performans olarak benim önerdiğimden kötü.

Neden sürekli farklı parça soruyorsunuz? Ben size bütçenizi aşmayan komple bir sistem önerdim zaten. Bahsettiğiniz kartların hepsi de performans olarak benim önerdiğimden kötü.
Kusura bakmayın :D İtopya'dan toplamayı düşünüyorum o yüzden İtopya'dan bunları buldum ama siz daha iyi diyorsanız onu alırım. Bir de oyun için Intel mi daha iyi olur AMD mi?

Oyun için Intel daha iyi olur. Ama onun için de 10 nesillerden almanız lazım. Bütçenize de 10400F sığıyor. Ama bu sefer de anakartı H410 çipsetli bir şey almak zorunda kalıyorsunuz, anakart çok düşüyor yani.

Montaj bilginiz varsa benim önerdiğim gibi ayrı ayrı almak daha mantıklı. Montaj yapamam derseniz de Sinerji'den alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı