Kerem Keller Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 626 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Aralık 2020 #1 İşlemci ve anakartı değiştirdim bilgisayar açılmıyor H410M-F anakart i3 10100F işlemci. Yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci ve anakartı değiştirdim bilgisayar açılmıyor H410M-F anakart i3 10100F işlemci. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Elandeer 16 Aralık 2020 Kablolamaları düzgün yaptınız mı? İşlemciyi oturttuğunuza emin misiniz? Muhtemelen kablolalama sebebiyle kısa devre yapıyordur.
Kablolamaları düzgün yaptınız mı? İşlemciyi oturttuğunuza emin misiniz? Muhtemelen kablolalama sebebiyle kısa devre yapıyordur.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 16 Aralık 2020 #2 Kablolamaları düzgün yaptınız mı? İşlemciyi oturttuğunuza emin misiniz? Muhtemelen kablolalama sebebiyle kısa devre yapıyordur. Artı 0 Eksi Çözüm
Kablolamaları düzgün yaptınız mı? İşlemciyi oturttuğunuza emin misiniz? Muhtemelen kablolalama sebebiyle kısa devre yapıyordur.
KS KS Kerem Keller Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 626 Çözümler 1 Yer Ankara 16 Aralık 2020 #3 Kablolanmada herhangi bir problem yoktu. İşlemci de tamamdı. Kısa devre olayı olabilir fakat bugün bilgisayarcı yeni PSU taktığında sorunsuz çalışmış. Teşekkürler. Hocam bide o sisteme Windows 7 nasıl oluyor ya . Artı 0 Eksi
Kablolanmada herhangi bir problem yoktu. İşlemci de tamamdı. Kısa devre olayı olabilir fakat bugün bilgisayarcı yeni PSU taktığında sorunsuz çalışmış. Teşekkürler. Hocam bide o sisteme Windows 7 nasıl oluyor ya .
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 16 Aralık 2020 #4 Hocam çok kez açıkladım bunu. İş yerindeki PC'den girince burada böyle gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS Kerem Keller Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 626 Çözümler 1 Yer Ankara 16 Aralık 2020 #5 Elandeer dedi: Hocam çok kez açıkladım bunu. İş yerindeki PC'den girince burada böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Görmemişim şok oldum zaten görünce sisteminiz mükemmel cidden. GTA V açıyor mu . Artı 0 Eksi
Elandeer dedi: Hocam çok kez açıkladım bunu. İş yerindeki PC'den girince burada böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Görmemişim şok oldum zaten görünce sisteminiz mükemmel cidden. GTA V açıyor mu .