D Droni Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 16 Nisan 2020 #1 Ben yeni anakart ve işlemci satın aldım ve bunları değiştirmeden önce mi format atmalıyım yoksa değiştirdikten sonra mı format atmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Ben yeni anakart ve işlemci satın aldım ve bunları değiştirmeden önce mi format atmalıyım yoksa değiştirdikten sonra mı format atmalıyım?
Çözüm SideWinder 16 Nisan 2020 Değiştirmeden önce atarsanız bir işe yaramaz, eski sisteme kurulur. Değiştirdikten sonra atacaksınız tabii ki de.
Değiştirmeden önce atarsanız bir işe yaramaz, eski sisteme kurulur. Değiştirdikten sonra atacaksınız tabii ki de.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Nisan 2020 #2 Duruma göre değişebiliyor ama format atmak en sağlıklısı olur. Sürücüler falan değişiyor çünkü, bazen performans sorunları olabiliyor. Artı 0 Eksi
Duruma göre değişebiliyor ama format atmak en sağlıklısı olur. Sürücüler falan değişiyor çünkü, bazen performans sorunları olabiliyor.
KS KS D Droni Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 16 Nisan 2020 #3 SideWinder dedi: Duruma göre değişebiliyor ama format atmak en sağlıklısı olur. Sürücüler falan değişiyor çünkü, bazen performans sorunları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Değiştirmeden önce atyıyoruz değil mi? Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Duruma göre değişebiliyor ama format atmak en sağlıklısı olur. Sürücüler falan değişiyor çünkü, bazen performans sorunları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Değiştirmeden önce atyıyoruz değil mi?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Nisan 2020 #4 Değiştirmeden önce atarsanız bir işe yaramaz, eski sisteme kurulur. Değiştirdikten sonra atacaksınız tabii ki de. Artı 0 Eksi Çözüm
Değiştirmeden önce atarsanız bir işe yaramaz, eski sisteme kurulur. Değiştirdikten sonra atacaksınız tabii ki de.