İşlemci ve bellek kullanımı düşmüyor

384710

Hectopat
Windows 10 işletim sistemi üzerinde herhangi bir uygulamayı açıp işim bittikten sonra kapattığında bellek ve CPU kullanımı düşmüyor ve sabit kalıyor. Fakat Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman bellek ve CPU kullanımı anında düzeliyor, düşüyor. Bellek kullanımına Mem Reduct adlı uygulama üzerinden bakıyorum, bu sorun son bir hafta içinde çıkmaya başladı. Sorun neden kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 işletim sistemi üzerinde herhangi bir uygulamayı açıp işim bittikten sonra kapattığında bellek ve CPU kullanımı düşmüyor ve sabit kalıyor. Fakat Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman bellek ve CPU kullanımı anında düzeliyor, düşüyor. Bellek kullanımına Mem Reduct adlı uygulama üzerinden bakıyorum, bu sorun son bir hafta içinde çıkmaya başladı. Sorun neden kaynaklanıyor?

Bende de öyle bir sorun vardı Mem Reduct'u kullanmıyorum artık.

Bende de öyle bir sorun vardı Mem Reduct'u kullanmıyorum artık.
Memreduct sadece bellek kullanımını görmem için açık, programı kullanmıyorum. Bir oyunu açıp kapattığımda veya bir uygulamayı çalıştırıp kapattığımda ram ve işlemci kullanımı eski haline geçmiyor, fakat görev yöneticisini açtığım anda ram ve cpu kullanımı boştaki kullanım değerine düşüyor. Görev yöneticisi üzerinden hiç bir işlem yapmıyorum sadece açmam yeterli oluyor, bu sorunun görev yöneticisi ile ilgili nasıl bir bağlantısı olabilir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı