İ
İbrahim TAPU
Ziyaretçi
Elimde olan bir kaç parça oem malzeme var. Derdim sistemi LCD' e bağlayıp sadece film izlemek. Oyun felan değil.
Malzemeler;
1 Adet: 1,80 GHZ işlemci Dual Core 775pin ( tam emin değilim çalışıyormu? Diye )
1 Adet: 2 GB Ddr3 Ram
1 Adet: 80 GB HDD
1 Adet: 1 GB 128 Bit ekran kartı ( bu da belli değil deneme imkânım yok )
1 Adet: 24 Bit 6 Kanal Ses kartı
Sizce ddr3 destekli bir anakart alsam mı? Ben bu iki parçanın testini yapamıyorum. Ne diyorsunuz bu konu hakkında? Ya da test edebileceğim bir yöntem var mı? Bence yokta neyse belki bir öneri çıkar.
Elimde olan ana kart ekrana görüntü vermiyor. On board ekran kartı ile denedim, görüntü yok. Elimdeki ekran kartı ile denedim yine ayni. Ram’ leri değiştirdim sonuç yine hüsran.
Malzemeler;
1 Adet: 1,80 GHZ işlemci Dual Core 775pin ( tam emin değilim çalışıyormu? Diye )
1 Adet: 2 GB Ddr3 Ram
1 Adet: 80 GB HDD
1 Adet: 1 GB 128 Bit ekran kartı ( bu da belli değil deneme imkânım yok )
1 Adet: 24 Bit 6 Kanal Ses kartı
Sizce ddr3 destekli bir anakart alsam mı? Ben bu iki parçanın testini yapamıyorum. Ne diyorsunuz bu konu hakkında? Ya da test edebileceğim bir yöntem var mı? Bence yokta neyse belki bir öneri çıkar.
Elimde olan ana kart ekrana görüntü vermiyor. On board ekran kartı ile denedim, görüntü yok. Elimdeki ekran kartı ile denedim yine ayni. Ram’ leri değiştirdim sonuç yine hüsran.
Son düzenleyen: Moderatör: