İşlemci ve Ekran Kartı Performans Dengesi

Sorun tam olarak bu o halde. Bu sistemi uzun zaman daha kullanacaksanız işlemci yükseltme yapılabilir. Bütçeniz varsa yeni bilgisayar almanın zamanı gelmiş. Overclock yapıp işlemciyi güçlendirmek isteseniz, ona biraz kaliteli soğutucu ve PSU yetersizse daha yüksek güç sağlayan bir güç kaynağı gerekir. Yapılan masrafa değer mi? Tartışılır. İşlemci yükseltmesi daha mantıklı duruyor eğer bütçeniz yoksa.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. Olanları anladımda benim nasıl bir işlemci almam gerekiyor o halde. Kullandığım soket sanırsam ya AM2 yada AM2+.

AM2 soket. Anakart modelinizi belirtmeniz gerekiyor, uyum konusunu araştırıp uygun bir model önermeye çalışacağım. Bütçe limitinizi de belirtin. Rica ederim, görevimi yapmak için çabalıyorum. :)
Anakartımın adı: Foxconn A7GM-S. Ayrıca belirttiğim gibi kuralları okudum. Konu bitince çözüldü yazıp sorunun kaynağını ve çözümünü açıklayacağım. :sinsi: :utanç: :vıy:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı