Anladım hocam teşekkürler zaten masada oynuyorum evde de evcil hayvanım yok fakat dediğim gibi uzun süredir temizlenmedi 1 hafta kadar dayanabilirse bilgisayar temizleyeceğim termal macun siparişi verdimLaptobu yumuşak yüzeyde oynamayın. Hava çıkışlarının çoğu altta olduğundan ısınan hava yumuşak yüzeylerde laptobunuza geri dönecek ve soğutma performansınız çok düşecektir. Sert yüzeyde oynamaya özen gösterin. Özellikle kedi vs besliyorsanız ya da tozlu bir ortamda bulunuyorsanız fanlarınız normale göre daha hızlı tıkanır. Düzenli temizliğini yapın ya da yaptırın. Yüksek sıcaklıkta bilgisayar ideal olarak çalışmaz ya da soğutma için performansını düşürür.
Öneriler için teşekkürler master gel pro siparişi verdim en kısa zamanda temizleyeceğimSıcaklık işlemcinin ve ekran kartının frekansını düşürür. Bu da performansı düşürür. 2 sene olmuş, temizlik vakti çoktan gelmiş.
Bütçenize göre MX-4, CoolerMaster Master Gel Pro Termal Macun R2 veya COOLER MASTER MASTERGEL MAKER alabilirsiniz.
Rehber: Tek tuş ile CS:GO FPS Yükseltme Rehberi
Son güncelleme: 12 Ağustos Uyarı: Yaptığım uygulamanın Technopat ile hiçbir alakası yoktur. Technopat hiçbir sorumluluk kabul etmemekte. Uygulamayı kullanırken tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Bilgilendirme: Kayıt defteri kısmını çok uzun olduğu veya karışık olduğu için atlayan çok kişi...www.technopat.net