Sayın abicim işlemcim amd reyzen 5950x modeli ghz otomatik moda çalışıyorKardeşim işlemcinin modeli nedir? Frekansı düşürmen gerekiyor.
Soc voltajını 1.3 kullanmaya devam ederseniz birkaç ay sonra işlemciniz XMP kaldırmamaya başlayabilir benden söylemesi. Kafanıza göre bilmediğiniz voltaj değerleri ile oynamayın. Ya da oynayın, seçim sizin.
İşlemci neden voltaj düşürmüyor ona gelirsek BIOS'a girdiğiniz ayarlar siz "kaydet ve çık" demeden uygulanmaz, yani 1.3 yazdınız diye anında voltaj 1.3'e dönüşecek diye bir şey yok. Öyle olsa kazara 2V girsek işlemciyi yakarız anında.
Sayın arkadaşım şu anda 1.4 çalışıyor ama fazla değil mi bu?
Auto'da neyse onu kullanın hocam o kendine göre en güvenlisini seçer.Merhaba. Voltajı 1.3 yapmama rağmen maalesef 1.4 inatla çalışmaya devam ediyor. Sizce bu nedendir?
Eki Görüntüle 919264
Eki Görüntüle 919265
Auto'da neyse onu kullanın hocam o kendine göre en güvenlisini seçer.
Garip sorun olduğunu bilmiyordum.Maalesef 5950X seriler bu sorun mevcut Google bakarsanız sizde görüsünüz ama voltaj 1.2 düşürmeyi başardım 45 derece kadar indi sıcaklık boşda yük.
Garip sorun olduğunu bilmiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.