S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar selam. Öncelikle bir konuda Intel XTU ile watt sabitlendiğini görmüştüm ama ne yazık ki konuyu bulamıyorum. Intel XTU ile Max watt değerini nasıl sabitleyebilirim?
Arkadaşlar selam. Öncelikle bir konuda Intel XTU ile watt sabitlendiğini görmüştüm ama ne yazık ki konuyu bulamıyorum. Intel XTU ile Max watt değerini nasıl sabitleyebilirim?
Çözüm S S Singua 24 Kasım 2022 Artoria Pendragon dedi: Intel XTU k serisi işlemcilerde çalışıyor diye hatırlıyorum, işlemciniz nedir? Throtthlestop ile yapılabilir. Genişletmek için tıkla... i7 11800H. @Artoria Pendragon bu ayarlardan yapılabilir mi? 45Watt'a sabitlemek istiyorum. Yok mudur yardım? Yardım yok mu hocalarım? Turbo Boost short Power Max ayarını 45'e çektim sabitlendi yine de teşekkürler.
Artoria Pendragon dedi: Intel XTU k serisi işlemcilerde çalışıyor diye hatırlıyorum, işlemciniz nedir? Throtthlestop ile yapılabilir. Genişletmek için tıkla... i7 11800H. @Artoria Pendragon bu ayarlardan yapılabilir mi? 45Watt'a sabitlemek istiyorum. Yok mudur yardım? Yardım yok mu hocalarım? Turbo Boost short Power Max ayarını 45'e çektim sabitlendi yine de teşekkürler.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.755 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 24 Kasım 2022 #2 Intel XTU k serisi işlemcilerde çalışıyor diye hatırlıyorum, işlemciniz nedir? Throtthlestop ile yapılabilir. Artı 0 Eksi
Intel XTU k serisi işlemcilerde çalışıyor diye hatırlıyorum, işlemciniz nedir? Throtthlestop ile yapılabilir.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 24 Kasım 2022 #3 Artoria Pendragon dedi: Intel XTU k serisi işlemcilerde çalışıyor diye hatırlıyorum, işlemciniz nedir? Throtthlestop ile yapılabilir. Genişletmek için tıkla... i7 11800H. @Artoria Pendragon bu ayarlardan yapılabilir mi? 45Watt'a sabitlemek istiyorum. Yok mudur yardım? Yardım yok mu hocalarım? Turbo Boost short Power Max ayarını 45'e çektim sabitlendi yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Artoria Pendragon dedi: Intel XTU k serisi işlemcilerde çalışıyor diye hatırlıyorum, işlemciniz nedir? Throtthlestop ile yapılabilir. Genişletmek için tıkla... i7 11800H. @Artoria Pendragon bu ayarlardan yapılabilir mi? 45Watt'a sabitlemek istiyorum. Yok mudur yardım? Yardım yok mu hocalarım? Turbo Boost short Power Max ayarını 45'e çektim sabitlendi yine de teşekkürler.