Arkadaş sorduğun soru şöyle "Beynim olmadan düşünebilir miyim?". Sakın alınmaBaşlıktada olduğu gibi işlemci yanarsa pc açılır mı? Sorusuna cevap arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Aslında ilk başta öyleydi. Format cd sini takınca ekran geldi. Sonra işlemci fanını macunlamadan pcyi birkaç kez çalıştırdım. Çalışıyordu. Ama macunladıktan sonra hiç açılmıyorBilgisayar açılırken ekrana görüntü gelmeyecek, fanlar dönecek ve hiçbir şekilde sistem tepki vermeyecektir. Tamamen siyah ekranda kalacaktır monitöre sinyal gitmeyecektir.
Güç kablosunu kontrol ettim. Çalışıyor. Birde dün bakım yaparken led - led + felanlada oynadım acaba yanlış takmış olupta ondan düğme çalışmıyor olabilirmiEğer Windows boot ekranından önce sistem sürekli restart ederse damlar yerinden çıkmış olabilir birde işlemcinin güç kablosunun takılı olduğuna emin ol takılıysa ekran kartının güç kablolarına bak.
Ayrıca monitöre giden kabloyu anakarta bağla eğer ekran kartında sorun varsa anakarttan görüntü gelebilir.
Anakartında güç kablosunu kontrol et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.