İşlemci Yapılamıyor Sorunu

baha_dır

Hectopat
Yer
Osmaniye/Düziçi
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Driver Boosterla güncelleme yaptığımdan beri Pes 2015 ayarlarında İşlemci kısmında yapılamıyor yazısı var.Zaten 2015'i güncellemeden sonra yükledim.Fakat aynı sorun Pes 2014 (önceden takılmadan oynuyordum) ve 2013'te de oldu ve oyun içi kasma başladı.Yardım edebilir misiniz?

QUwE6mL.png

Güncellemeden sonra pcye reset atmadıysan olabilir. Ayrıca bu çeşit uygulamları kullanmaman daha iyi olur zaten modelini biliyorsun git kendi sitesinden indir. Yardımımız dokunması için detaylı bilgi vermen gerekiyor sadece bu oyunda mı bu sorun yoksa günlük kullanımda da düşüş var mı? Yeni güncelleme ile işlemcinin standart çalışma frekansı düşürülmüş olabilir ve max çalışma frekansına çıkamıyor. Bazı pc lerde oyun sırasında fazla ısınmadan kaynaklanıyor.

Güncellemeden sonra pcye reset atmadıysan olabilir. Ayrıca bu çeşit uygulamları kullanmaman daha iyi olur zaten modelini biliyorsun git kendi sitesinden indir. Yardımımız dokunması için detaylı bilgi vermen gerekiyor sadece bu oyunda mı bu sorun yoksa günlük kullanımda da düşüş var mı? Yeni güncelleme ile işlemcinin standart çalışma frekansı düşürülmüş olabilir ve max çalışma frekansına çıkamıyor. Bazı pc lerde oyun sırasında fazla ısınmadan kaynaklanıyor.
Kullanımda da ciddi düşüş var.Ayrıca siteden bulamadım maalesef :(

İşlemcinin max kullanma değerine bak.
Bilmiyorsan şöyle bakabilirsin: Task Manager> Peroframnce > Resource Manager > CPU
eğer işlemcin yükte iken bu %100'den düşükse çalışma frekansı değişmiş. %100 de çalışıyorsa sorun yok. Oyunu açman için işlemci fazla yetersiz

Bu arada eğer sistemim Pes 2015 için küçükse aynı hata 2014 ve 2013'te de var (ki iki oyunu da daha önce 1920x1080 çözünürlükte high ayarda oynamışlığım var.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 586

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı