RX580 güncelleme yapılamıyor

bahadıır

Centipat
MSI RX580 Armor 8G ekran kartım arkadaşlar. Ne zamandır güncellemeye çalışıyorum olmuyor AMD sitesinden indirdim kurdum gösterdikleri talimatların hepsini yaptım hiçbir şekilde güncellenmiyor artık durumun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım, fakat bu donanımsal olsa oyunlarda yüksek FPS almam diye düşünüyorum ki alıyorum yanılıyor da olabilirim. Oynarken sıkıntı yok ama güncellenmiyor. Her türlü yolu denedim, AMD'ye bilet yolladım Dxdiag raporuna kadar istediler yolladım, AMD Cleanup Utility ve DDU'yu denememi istediler denedim olmadı, interneti kapat Anti-Virüs programını kapat dene dediler yine olmadı. Windows'umu kaç kere güncel olmasına rağmen üst üste güncellemeleri denetledim yaptım yine olmadı. Ekran kartımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, garanti kapsamında hala götürsem ve sorun yazılımsal çıkarsa ücret talep ederler mi? Ne yapmam gerekiyor? En son buraya konu açmayı düşündüm, yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
error resmi.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı