İşlemci yetersiz kalırsa bilgisayar donar mı ?

• Konuyu başlatan serifcan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 6.333
S

serifcan

Ziyaretçi
Önceden ekran kartı olarak Asus GT430 kullanıyordum. Yenilemeye karar verdim Asus HD7790 aldım fakat İşlemcim 5 senelik bir işlemci Pentium Dual Core E6300 2.80 GHz ekran kartını taktığımdan beri tuhaf bir kasmalar oldu sizce darboğaz mı yapıyor ?

Ne tür bir kasma masaüstünde mi oyunda mı Tüm sistem özelliklerini yazarsan iyi olur. 

Speecy'den bakabilirsin.
Yani oyunun ilk başında kasıyor sonra alışıyor ama oyun esnasında masaüstüne bakmak istesem biraz geç geliyor yenileme olsun diğer şeyler olsun alt pencerede internet açık ona tıklıyorum 5-10 saniye sonra geliyor Sistem (Asus HD7790, Pentium Dual Core E6300, Elixir 2 gb 1333 MHz Ram, Xigmatek 500W 80 Plus PSU, Ana kartı tam bilmiyorum sadece markası Foxconn. Win7 64 Bit 
Darboğaz oyunlarda oluyor. İşlemci sıcaklığınız kaç derece?
35 ve 40 derece arasında gidiyor

Yani oyunun ilk başında kasıyor sonra alışıyor ama oyun esnasında masaüstüne bakmak istesem biraz geç geliyor yenileme olsun diğer şeyler olsun alt pencerede internet açık ona tıklıyorum 5-10 saniye sonra geliyor Sistem (Asus HD7790, Pentium Dual Core E6300, Elixir 2 gb 1333 MHz Ram, Xigmatek 500W 80 Plus PSU, Ana kartı tam bilmiyorum sadece markası Foxconn. Win7 64 Bit 

35 ve 40 derece arasında gidiyor
Oyun sırasında mı?

Sistem özelliklerine ulaşmak için AIDA 64'ü indir ve kur. Ardından .txt dosyası oluşturup bize yolla. Ayrıca sistemde darboğaz olmaz. E6300 HD7790 için yeterli bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı