İşlemci Yüksek Fan Sesi Sorunsalı

Kuzey.aeli

Hectopat
İşlemci fanım ve egzoz fanımın sesleri rahatsız ediyor. Ne tavsiye edersiniz? Gigabyte H61M-DS2 B3 anakart var. Çok hızlı dönüyorlar sanki ama kasada gene de az da olsa ısınma var. Ben de diyorum ki fanları değiştirmeye kalksam 100 lira tutar sanırım. Bu paranın üstüne az bir şey koyup kasa mı alayım diyorum? Söz sizin.

Kasa alsan da işlemci fanı rahatsız edici seviyede olursa bir işe yaramaz. Bios'dan işlemci fanı ve kasa fanlarının devrini düşürebiliyorsan düşür. Kasada kaç fan var ve kaç devirle dönüyorlar paylaşabilir misin?

Kasa alsan da işlemci fanı rahatsız edici seviyede olursa bir işe yaramaz. Bios'dan işlemci fanı ve kasa fanlarının devrini düşürebiliyorsan düşür. Kasada kaç fan var ve kaç devirle dönüyorlar paylaşabilir misin?
Hocam sistem otomatik gerektiği kadarını yapıyordur, varsayılan ayarlarla oynarsa ısınma sorunundan dolayı ağırlaşabilir. Kaliteli bir fan alırsa ses sorunu çözülecektir.

Akasa benim fanların hepsi. Hiç ses yok, duyamazsın. Hatta PSU nun bile fanını değiştirdim bununla. Fanlar RGB değil. Tavsiyem budur ama almasan da 4 pinli PMW özellikli fanları alman yönünde. Şu anda Kasanın içi everest.

Dosya Ekleri

• 15607188388205013714872412854749.jpg
    15607188388205013714872412854749.jpg
    570,6 KB · Görüntüleme: 66
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı