$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #12 SQ Kai dedi: Wraith Max Genişletmek için tıkla... Sanırım yeterli olacaktır o soğutucu. RAM'i Dual Channel yapın, monitörünüz de Free Sync var mı?
SQ Kai dedi: Wraith Max Genişletmek için tıkla... Sanırım yeterli olacaktır o soğutucu. RAM'i Dual Channel yapın, monitörünüz de Free Sync var mı?
S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 19 Mart 2020 #13 $ilent dedi: Sanırım yeterli olacaktır o soğutucu. RAM'i Dual Channel yapın, monitörünüz de Free Sync var mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum var ve özelliği açık olarak kullanıyorum.
$ilent dedi: Sanırım yeterli olacaktır o soğutucu. RAM'i Dual Channel yapın, monitörünüz de Free Sync var mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum var ve özelliği açık olarak kullanıyorum.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #14 SQ Kai dedi: Evet dostum var ve özelliği açık olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Dual Channel RAM kullanmanız sorununuzu giderecektir ekran kartı, işlemci sıcaklarına da dikkat edin.
SQ Kai dedi: Evet dostum var ve özelliği açık olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman Dual Channel RAM kullanmanız sorununuzu giderecektir ekran kartı, işlemci sıcaklarına da dikkat edin.
S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 19 Mart 2020 #15 $ilent dedi: O zaman Dual Channel RAM kullanmanız sorununuzu giderecektir ekran kartı, işlemci sıcaklarına da dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğrafta sıcaklık değerleri mevcut bence normal değerler cidden kaç ay oldu artık çözmek istiyorum.
$ilent dedi: O zaman Dual Channel RAM kullanmanız sorununuzu giderecektir ekran kartı, işlemci sıcaklarına da dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğrafta sıcaklık değerleri mevcut bence normal değerler cidden kaç ay oldu artık çözmek istiyorum.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #16 SQ Kai dedi: Attığım fotoğrafta sıcaklık değerleri mevcut bence normal değerler cidden kaç ay oldu artık çözmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet değerler güzel CPU OC olmasına rağmen serin başka sorun yok sanırım. 2. bir RAM alın.
SQ Kai dedi: Attığım fotoğrafta sıcaklık değerleri mevcut bence normal değerler cidden kaç ay oldu artık çözmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet değerler güzel CPU OC olmasına rağmen serin başka sorun yok sanırım. 2. bir RAM alın.
S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 19 Mart 2020 #17 $ilent dedi: Evet değerler güzel CPU OC olmasına rağmen serin başka sorun yok sanırım. 2. bir RAM alın. Genişletmek için tıkla... Peki şöyle bir soru sorsam elimdekini satıp 2x8 mi yoksa aynısından bir tane daha alıp 16x2 mi?
$ilent dedi: Evet değerler güzel CPU OC olmasına rağmen serin başka sorun yok sanırım. 2. bir RAM alın. Genişletmek için tıkla... Peki şöyle bir soru sorsam elimdekini satıp 2x8 mi yoksa aynısından bir tane daha alıp 16x2 mi?
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #18 SQ Kai dedi: Peki şöyle bir soru sorsam elimdekini satıp 2x8 mi yoksa aynısından bir tane daha alıp 16x2 mi? Genişletmek için tıkla... Bütçenize göre, toplamda 16 GB RAM'in altına düşmediğiniz sürece sıkıntı yok.
SQ Kai dedi: Peki şöyle bir soru sorsam elimdekini satıp 2x8 mi yoksa aynısından bir tane daha alıp 16x2 mi? Genişletmek için tıkla... Bütçenize göre, toplamda 16 GB RAM'in altına düşmediğiniz sürece sıkıntı yok.
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Mart 2020 #19 SQ Kai dedi: Peki şöyle bir soru sorsam elimdekini satıp 2x8 mi yoksa aynısından bir tane daha alıp 16x2 mi? Genişletmek için tıkla... Bir 16 daha alın gereksiz zarar edersiniz 2x8 alıp.
SQ Kai dedi: Peki şöyle bir soru sorsam elimdekini satıp 2x8 mi yoksa aynısından bir tane daha alıp 16x2 mi? Genişletmek için tıkla... Bir 16 daha alın gereksiz zarar edersiniz 2x8 alıp.
S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 19 Mart 2020 #20 $ilent dedi: Bütçenize göre, toplamda 16 GB RAM'in altına düşmediğiniz sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun gerçekten çok teşekkür ederim. burakguldal dedi: Bir 16 daha alın gereksiz zarar edersiniz 2x8 alıp. Genişletmek için tıkla... Şundan sordum aslında 3000MHz yerine 3200'e geçerdim ama diyorsanız bu RAM iyi 16x2 olur öyle yapayım.
$ilent dedi: Bütçenize göre, toplamda 16 GB RAM'in altına düşmediğiniz sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun gerçekten çok teşekkür ederim. burakguldal dedi: Bir 16 daha alın gereksiz zarar edersiniz 2x8 alıp. Genişletmek için tıkla... Şundan sordum aslında 3000MHz yerine 3200'e geçerdim ama diyorsanız bu RAM iyi 16x2 olur öyle yapayım.