İşlemci yükseltmek mi RAM takviyesi yapmak mı?

5700XT 1080P için çok güçlü kaldığından dolayı yaşıyorsunuz muhtemelen. Rivastaticturner programı ile oyun içinde GPU kullanımını takip eder misiniz? Her oyunda aynı şekilde mi oluyor? Sonuçları paylaşın lütfen.

Çoğu oyunda yaşıyorum bunu CoD wz, LOL, PUBG, Witcher3 GPU kullanımı LOL haricinde gayet iyi MSI Afterburner ile takip ediyorum genelde.

Çoğu oyunda yaşıyorum bunu CoD wz, LOL, PUBG, Witcher3 GPU kullanımı LOL haricinde gayet iyi MSI Afterburner ile takip ediyorum genelde.
Rica etsem 144 Hz alamadığınız bir oyunda masaüstünden Hz'yi oyunda alabildiğiniz Hz'ye sabitleyip dener misiniz? Mesela Witcher 3 de 80 FPS alıyorsanız 75 Hz'ye alın. Ayrıca FreeSync açık ise kapatın lütfen oyun içinden VSYNC'yi açın. Aynı sorunu bende yaşıyorum 75 Hz monitörümde 60 FPS'ler akıcı gözükmüyor monitörümün Hz değerini düşüyorum bu şekilde akıcı oluyor. Cevabınızı bekliyorum.

Rica etsem 144 Hz alamadığınız bir oyunda masaüstünden Hz'yi oyunda alabildiğiniz Hz'ye sabitleyip dener misiniz? Mesela Witcher 3'de 80 FPS alıyorsanız 75 Hz'ye alın. Ayrıca FreeSync açık ise kapatın lütfen oyun içinden V-Sync'yi açın. Aynı sorunu bende yaşıyorum 75 Hz monitörümde 60 FPS'ler akıcı gözükmüyor monitörümün HZ değerini düşüyorum bu şekilde akıcı oluyor. Cevabınızı bekliyorum.

144 FPS alamadığım bir oyunda demek istediniz galiba CoD'da deneyeyim birazdan sonucu paylaşıcam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı