Gerek yok 3000 Mhz gayet yeterli. 16 GB Ram'de yeterli aslında 2600x satıp 3600 almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum arada 10-15 FPS oynuyor test videolarında. VSync ayarınız açık mı ayrıca oyunlarda akıcılık probleminiz bundan kaynaklanıyor olabilir.
Gerek yok 3000 MHz gayet yeterli. 16 GB RAM'de yeterli aslında 2600X satıp 3600 almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum arada 10-15 FPS oynuyor test videolarında.
Bence şu anda arkadaşların da yazdığına bakarak sorunun işlemcide olmadığını düşünmeye başladım 16 GB yeterli ona bir şey demiyorum fakat Dual olarak olması daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Neden 16x2 yapmayayım? Ayrıca FPS değerleri bence yüksek değil o yüzden akıcılıkta problem var ve o sürücü ile denemiştim zaten son çıkan daha iyi verim sağladı.
32 GB gereksiz olur dostum. 8x2 tüm ihtiyacını karşılar. Boşuna masraf yapma yani. 8x2 yaptıktan sonra sorunum devam ederse, işlemciyi değiştirmelisin.
32 GB gereksiz olur dostum. 8x2 tüm ihtiyacını karşılar. Boşuna masraf yapma yani. 8x2 yaptıktan sonra sorunum devam ederse, işlemciyi değiştirmelisin.
O zaman şimdilik RAM takviyesi yeterli. 32 GB RAM alma dostum. Parana yazık edersin. 8x2 Dual Kit alman yeterli. 3200-3600MHz arası RAM'leri tercih et.
O zaman şimdilik RAM takviyesi yeterli. 32 GB RAM alma dostum. Parana yazık edersin. 8x2 Dual kit alman yeterli. 3200-3600MHz arası RAM'leri tercih et.
Ben de öyle düşündüm dostum fakat 1000TL'nin altında bulamadım bulduklarım CL18 ve onu almak istemiyorum önereceğiniz 3600MHz, CL16 ve 8x2 olan RAM tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
Bence şu anda arkadaşların da yazdığına bakarak sorunun işlemcide olmadığını düşünmeye başladım 16 GB yeterli ona bir şey demiyorum fakat Dual olarak olması daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Açıkçası sisteminiz güzel bence donanımdan ziyade yazılımsal bir sıkıntı var gibi. FPS düşüşünü nasıl yaşıyorsunuz tam olarak 100-120 FPS'lerden 80 lere mi düşüyor yoksa 60'ın altına düşüyor musunuz? Monitör kaç HZ?