Az önce ekran kartını vs temizledim. İşlemcinin fanını da temizleyeyim dedim, kule tipi soğutucumun vidasını gevşetmeye çalışırken (yaylı) boşa döndüğünü fark ettim. Sıkmaya çalıştım gene boşa döndü. Şimdi ise işlemcime test yapınca 90 dereceye çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Boştayken 70 derece civarı. Az önce 80 gördüm. Hiç yerinden çıkmış gibide durmuyor.
Maalesef pek zannetmiyorum. Bide asıl sorunum işlemcim ısınmıyordu, hazır elim değmişken onuda yapayım dedim keşke yapmasaydım. Acaba fan mı oturmadı çıkartmadığım için şüpheye düştüm
Mesela şu anda boşta 80 dereceye çıkıyor, bir anda 50 ye düşüyor
Maalesef pek zannetmiyorum. Bide asıl sorunum işlemcim ısınmıyordu, hazır elim değmişken onuda yapayım dedim keşke yapmasaydım. Acaba fan mı oturmadı çıkartmadığım için şüpheye düştüm
Muhtemelen siz temizlerken vidayı yerinden tamamen çıkardınız. Soğutucuyu elinizle biraz sallamaya çalışın eğer sallanıyorsa muhtemelen bu nedenle ısınıyordur.
Muhtemelen siz temizlerken vidayı yerinden tamamen çıkardınız. Soğutucuyu elinizle biraz sallamaya çalışın eğer sallanıyorsa muhtemelen bu nedenle ısınıyordur.