İşlemci Yükte Mouse Donuyor

sedef19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıda yazdığım sisteme sahibim, İşlemci yükte iken diyelim test yapıyorum ısı testi işlemci %100 yükte olunca mouse donarak hareket ediyor ben açık olan uygulamalardan diye şüphelendim ve anakartımın özelliği olan nahimic 2 ses uygulamasını kapatınca bu mouse donma sorunu düzeldi bunun başka bir sebebi olabilirmi acaba. Misal Google Chrome açmak için tıkladığımda ilk 1 saniye mouse'da takılma oluyor. Yazılımlar güncel 2 defa temiz format attım aynı değişmedi. Yapabilirsem video eklerim.

MSI Z170A Gaming M3
İ5 6600K
HyperX Fury 16gb 2400MHZ
Asus Strix RX 480

Daha önceki bilgisayarımda böyle bir sorun olmuyordu. Ayrıca Nahimic 2 Ses uygulamasını kapattığımda donma yaşanmıyor. Sizin dediğinize göre %100 yükte normal ise bu uygulama kapalı iken neden donmuyor?

İşlemci %100 kullanımdayken mouse hareket ettirerek kullanımda olan işlemciye ek işlem yaptırmaya çalışıyorsunuz. Haliyle mouse hareket etmeyecek veya donarak hareket edecektir.

İşlemci %100 kullanımdayken mouse hareket ettirerek kullanımda olan işlemciye ek işlem yaptırmaya çalışıyorsunuz. Haliyle mouse hareket etmeyecek veya donarak hareket edecektir.
Dediğiniz doğru ancak söylediğim gibi o uygulama açık değilken böyle bir sorunum yok bununla ilgili video çekmeye çalışcam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı