İşlemci yükte iken farede takılma

Aynı sorunu bende yaşadım düne kadar. Görev yöneticisini aç WMI provider host diye bir işlem varmı ? Bende bu işlem yüzünden bu sorun 2 gün boyunca devam etti. Programı kaldırdıkdan sonra eskisi gibi oldu.

Aynı sorunu bende yaşadım düne kadar. Görev yöneticisini aç WMI provider host diye bir işlem varmı ? Bende bu işlem yüzünden bu sorun 2 gün boyunca devam etti. Programı kaldırdıkdan sonra eskisi gibi oldu.
Evet böyle bir işlem var ancak bu neyin nesi dir? Hangi programa ait?

Edit: Bu işlemi hizmetlerden kapatırsak Windows Güvenlik Merkezi çalışmıyor ayrıca İntel Rapid Stroge de çalışmıyor

Son düzenleme:
Videoyu izlerken anlık olarak yardımcı yazılımlarla donanım kullanımlarını izleyin. Ben 8k video için Intel HD Graphics 530'un yetmeyeceğinin kanaatindeyim. GPU'ya ayrılmış fiziksel belleği BIOS'tan arttırıp deneyin. Yada sağlam bir grafik kartı takıp deneyin. Video'yu indirip k-lite codec ile izleyip deneyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı