Gigabyte B650M Gaming X AX anakart ve FSP Hydro G ATX 5.0 PSU'ya sahibim. İşlemci güç kablosunu takacağım fakat uyuşmuyor yardımlarınızı rica ederim.
Evet 2 tane var. 1000W. Kablonun 2 ucu bu şekilde.PSU için 2 adet 8 pin kablo gözüküyor diğeri de öyle mi? (1000W içinmiş) Sizin PSU kaç W?
Ben de diyorum niye yamuk. 2 saattir öyle olan port arıyorum. Yanlış ucu denemişsiniz. Orası güç kaynağına gelecek. Adamlar yanlış takmayın diye farklı yapıyor, siz yine yanlış takmaya çalışıyorsunuz.
Sağ üstteki gibi olanı anakarta takacaksınız. Tırnak kısmı görselde belli oluyor.
Sol üstteki de ekran kartı için. 4 ve 6. pinleri farklı.
Eki Görüntüle 1707671
Hocam sağ üstteki gibi olanı anakarta takınca diğer ucu PSU’ya nasıl takacağım? Bu sefer orası uyuşmuyor.Ben de diyorum niye yamuk. 2 saattir öyle olan port arıyorum. Yanlış ucu denemişsiniz. Orası güç kaynağına gelecek. Adamlar yanlış takmayın diye farklı yapıyor, siz yine yanlış takmaya çalışıyorsunuz.
Sağ üstteki gibi olanı anakarta takacaksınız. Tırnak kısmı görselde belli oluyor.
Sol üstteki de ekran kartı için. 4 ve 6. pinleri farklı.
Eki Görüntüle 1707671
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.