İşlemci zorlama testinde 1650 Ti sistem 97 derece oldu

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar selam Intel Processor diagnostic tool testinde bilgisayarım 85 80 gördü Max. Daha sonra CPULOAD die bir test geldi o nu yaparken PC 97 gördü daha sonra hemen indi ve o sırada PC işlemcisi sürekli 100'de 100 de idi diagnostic testini açtıktan hemen sonra test bitene kadar yüzde yüz kullanıldı ve Pass yazısı yazdı yeşil renkte PC temizliğini macun temizliğini de ondan bir gün önceden yaptırmıstım bilgisayar özelliklerim.
GTX 1650 Ti.
i510200H.
500GB SSD.
16 GB RAM.
Sizce korkmalı mıyım ve o sırada extra bir soğutma kullanmadım PC soğutucum var normalde ama kullanmadım. Ama normal oyunlarda Max 92 gördüm.

Son düzenleme:
Termal macunu en son ne zaman değişti? 85 üstü değerler biraz fazla. Düzeltme: Laptop olduğunu görmemişim. Laptoplar fazla ısınır zaten dert etmeyin.

Normal. Kusura bakmayın ufak gözden kaçırmışım.

Cidden normal mi yoksa dalgamı geçiyorsunuz. @Crexyyy
Laptopta stres testi yapılmaz oyunlardaki değerlere odaklanın.

Oyunda Max 92 abi CS:GO'ya ilk girerken oyuna girerken ya i bir 94 93 goruo sonra 60a dusuo yoksa cidden Max 92 normal mi? @tugoli
Termal macunu en son ne zaman değişti? 85 üstü değerler biraz fazla. Düzeltme: Laptop olduğunu görmemişim. Laptoplar fazla ısınır zaten dert etmeyin.
Laptop abi monster olduğunu bilerek söylemedim neredeyse ırkçılık var xd

Cidden normal mi yoksa dalgamı geçiyorsunuz. @Crexyyy

Oyunda Max 92 abi CS:GO'ya ilk girerken oyuna girerken ya i bir 94 93 goruo sonra 60a dusuo yoksa cidden Max 92 normal mi? @tugoli

Laptop abi monster olduğunu bilerek söylemedim neredeyse ırkçılık var xd
Hayır dalga geçmiyorum. Laptop bu. Ekstra soğutucu da kullanmamışsınız. Bir soğutucu alsanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı