Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi, işlemcinin üstündeki eski termal macunu nasıl temizleyebilirim?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.320 Makaleler 5 Çözümler 45 25 Haziran 2020 #2 Kuru bir peçete ile temizlenebilir. Artı 0 Eksi
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.036 Makaleler 63 Çözümler 171 25 Haziran 2020 #3 Mendil kullanabilirsin. Ben takıntılı olduğum için kolonya veya ıslak mendil kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #4 300434 dedi: Kuru bir peçete ile temizlenebilir. Genişletmek için tıkla... Temizleyebilir miyim öyle? tristessehivernale dedi: Mendil kullanabilirsin. Ben takıntılı olduğum için kolonya veya ıslak mendil kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kuru peçete temizleyebilir miyim? Artı 0 Eksi
300434 dedi: Kuru bir peçete ile temizlenebilir. Genişletmek için tıkla... Temizleyebilir miyim öyle? tristessehivernale dedi: Mendil kullanabilirsin. Ben takıntılı olduğum için kolonya veya ıslak mendil kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kuru peçete temizleyebilir miyim?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2020 #5 Lyraess dedi: Kuru peçete temizleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, genellikle ben oyle temizliyorum. Kuru peceteyle temizleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: Kuru peçete temizleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, genellikle ben oyle temizliyorum. Kuru peceteyle temizleyebilirsiniz.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 25 Haziran 2020 #6 Temizlemek derken sökmekmi? Benim bildiğim kolay sökülebilmesi için cpu stres testi yapılıyor. Rahat sökülmesi için. Artı 0 Eksi
Temizlemek derken sökmekmi? Benim bildiğim kolay sökülebilmesi için cpu stres testi yapılıyor. Rahat sökülmesi için.
gokayx Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 19 25 Haziran 2020 #7 peçete ve kulak temizleme çubuğu iş görür Artı 0 Eksi
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Haziran 2020 #8 Silinen üye dedi: Temizlemek derken sökmekmi? Benim bildiğim kolay sökülebilmesi için cpu stres testi yapılıyor. Rahat sökülmesi için. Genişletmek için tıkla... Yalnız onu öyle sıcak sökersen yuvada problem olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Temizlemek derken sökmekmi? Benim bildiğim kolay sökülebilmesi için cpu stres testi yapılıyor. Rahat sökülmesi için. Genişletmek için tıkla... Yalnız onu öyle sıcak sökersen yuvada problem olabilir.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #9 Silinen üye dedi: Temizlemek derken sökmekmi? Benim bildiğim kolay sökülebilmesi için cpu stres testi yapılıyor. Rahat sökülmesi için. Genişletmek için tıkla... Şiddetle sarsarsan da çıkıyor bence. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Temizlemek derken sökmekmi? Benim bildiğim kolay sökülebilmesi için cpu stres testi yapılıyor. Rahat sökülmesi için. Genişletmek için tıkla... Şiddetle sarsarsan da çıkıyor bence.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Haziran 2020 #10 En güzel yöntem bence; güzelce yıkamak. Çok ciddiyim. Not: Herhangi bir problemden sorumlu değilim. Ama burada bir şey olmamış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
En güzel yöntem bence; güzelce yıkamak. Çok ciddiyim. Not: Herhangi bir problemden sorumlu değilim. Ama burada bir şey olmamış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et