Sizce işlemcilerde bulunan çarpan kilidini kırmak bir gün mümkün olacak mı? Aslında merak ettiğim şey işlemcilere çarpan kilidi koymak için donanımsal olarak mı müdahale ediliyor yoksa çarpan kilidi sadece yazılımsal bir engel mi? Ya da aslında çarpan kilidi olması için herhangi bir şey yapmaya gerek yok fakat çarpan kilidini açmak için mi işlemciye müdahale etmek gerekiyor? Bunun mantığı tam olarak nedir? Biraz beyin fırtınası yapmak ve konuya tam hakim olan birisi varsa beni ve gelecekte bu konuyu okuyacak kişileri bilgilendirsin istedim.
Benim fikrime göre çarpan kilidi yazılımsal bir engel ise bunu kırmak imkansız değildir. Eğer donanımsal bir engelse belki yine de imkansız diyemeyiz ama yazılımsal bir engele göre imkansıza çok daha yakın olur diye düşünüyorum.
Benim fikrime göre çarpan kilidi yazılımsal bir engel ise bunu kırmak imkansız değildir. Eğer donanımsal bir engelse belki yine de imkansız diyemeyiz ama yazılımsal bir engele göre imkansıza çok daha yakın olur diye düşünüyorum.