24 thread ile testi bende çok merak ediyorumŞu an aynı testleri 24 thread olarak gerçekleştirdiğinde sıcaklıklar şok edebilir![]()
24 thread ile testi bende çok merak ediyorumŞu an aynı testleri 24 thread olarak gerçekleştirdiğinde sıcaklıklar şok edebilir![]()
24 thread ile testi bende çok merak ediyorum30 dereceleri bu testte de bekliyorum arkadaştan açıkçası.
@dewilboyz neyse hocam kısa ve öz olarak kusura bakmayın ama işlemciyi tüm performansıyla yüke sokarsanız 30'lu 40'lı sıcaklıkları görmeniz imkansız. Kutuplarda olsanız belki. Sizde kabul edin. Bizde kule tipi kaliteli soğutucu kullandık, biliyoruz yani.
@dewilboyz yok mu? "kaliteli kule tipi soğutucu kullanıyorum, işlemci sıcaklığı yükte 33-34 derece arası, 35 dereceyi bile görmüyor" şeklinde iddiada bulunan siz değil misiniz?
Bu kendi görüşünüz olmuyor, iddia ediyorsunuz ve söyleminiz doğru değil. Bunu kabul etmek de bir erdemdir. Pardon, bir yanlışlık oldu demek bence hala inatlaşmaktan daha kolay.
İlk mesaj aynen böyle
"1 hafta önce 3600X işlemcimi 5900X'e yükselttim. Diğer forumlarda sürekli 5900X'in fazla ısındığını sıvı soğutmaya geçmem gerektiğini söylediler. Ben de ısrarla Noctua NH-D15'i kullanmaya devam ettim. 3600X te işlemcim 35 dereceyi bile görmüyordu. 5900X te de oyun oynarken vs 33-34 derece arasında gidip geliyor. Sizin de işlemciniz fazla ısınıyorsa illa sıvı soğutucu almanıza gerek yok iyi marka bir kule tipi soğutucu da çok güzel iş görüyor."
Bu mesaj irdelendiğinde yani en kötü ne olabilir diye düşündüğümde Noctua NH-D15 kule tipi soğutucunun en pahalı sıvı soğutucuları dahi performans olarak 10X katladığı anlaşılırl ki böyle bir durum yok! Cevap veren arkadaşlarda bunu anlatmaya çalıştılar zaten.
Bilip bilmeden konu açmışsınız iddianız çürütüldüğü zaman zaten bu zararlıymış diyorsunuz haksızmışım diyemiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.