İşlemcilerde kule tipi soğutucunun önemi

Nocuta NH-D15 in se-214 soğutucudan birkaç dereceden daha fazla soğutmayacağından kesin olarak eminim hodri meydan! Nocuta kaç para, se-214 kaç para?

@dewilboyz ben daha bu konu ile alakalı bir şey yazmayacağım. Her şey ortada, yazılanlar yukarıda. Konuyu okuyan zaten kim ne demiş, nasıl çark etmiş görür. Size iyi günler diliyorum.

Ben dünyanın en iyi az ısınan işlemcisine sahibim diye bir şey iddia etmediğim için bir şeyden de çark etmeme gerek kalmıyor. Ben testleri yaptım SMT ayarı kapalı iken. Sizler işlemcinin az ısınmasını SMT ayarının kapalı olmasına bağladınız bende SMT'yi açıp testi tekrardan yapmayacağımı söyledim. SMT'yi açınca bu sıcaklıklar aynı olur kesinlikle hiçbir artış olmaz diye bir söylemim olmadı.

Nocuta NH-D15'in SE-214 soğutucudan birkaç dereceden daha fazla soğutmayacağından kesin olarak eminim hodri meydan! Nocuta kaç para, SE-214 kaç para?

Ya kardeşim sen bu soğutucuya niye bu kadar takıldın? Benim soğutucum bütün hepsinden iyi hiçbirisi benimkini geçemez falan dedim de benim mi haberim yok? Bilgisayarı 100 lira ile de soğutabilirsin 5000 TL ile de kimsenin buna bir itirazı yok.

5900X gibi bir işlemcin olacak ama yarısını kullanmayacaksın neyse hoşça kalın.

Sadece 10 20 FPS için işlemciyi 20 derece 30 derece daha sıcak çalıştırmanın bir manası yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…