Ömür olayı yalandan ibaret, K ibareli işlemciler buna göre malzeme kullanılıp yapılıyor böyle bir durum yok. İşlemci bu araba değil ki her KM'de azalsın.İşlemci yorulunca da ömrü kısa oluyor.
Ömür olayı yalandan ibaret, K ibareli işlemciler buna göre malzeme kullanılıp yapılıyor böyle bir durum yok. İşlemci bu araba değil ki her KM'de azalsın.İşlemci yorulunca da ömrü kısa oluyor.
Artık bu ülkede PC falan toplanmaz. Doların durumunu herkes biliyor. Ekonomi ekonomi değil ki.Sıvı soğutmaya başvurabilir bence. Tabii Türkiye şartlarında ne kadar mümkün bilemem.
O zaman çakalım 1.6 Voltajı yapalım O.C'yi ısınmadığı sürece problem yok mu?Ömür olayı yalandan ibaret, K ibareli işlemciler buna göre malzeme kullanılıp yapılıyor böyle bir durum yok. İşlemci bu araba değil ki her KM'de azalsın.
Artık bilgisayarımı korka korka temziliyoruz zarar gelmesin diye.Artık bu ülkede PC falan toplanmaz. Doların durumunu herkes biliyor. Ekonomi ekonomi değil ki.
Hikaye değil, sıcaklık yüksek olursa tabi bozulabilir,yanabilir.Sıcaklık yükte 80-85 dereceleri geçirmeyin hiçbir sıkıntı olmaz yok ömrü kısalır yok bozulur hikaye bunlar.
Gerekli voltajı ayarlıyorsunuz hıza göre herhalde. Çak 1.6 V voltajı bak noluyor. Sucuk pişirirsin artık.O zaman çakalım 1.6 Voltajı yapalım O.C'yi ısınmadığı sürece problem yok mu?
İşlemci sıcaklığı maksimum 70 dereceye çıktığını varsayalım. Skylake 6600K için verilebilecek maksimum votlaj nedir o zaman?Gerekli voltajı ayarlıyorsunuz hıza göre herhalde. Çak 1.6 V voltajı bak noluyor. Sucuk pişirirsin artık.
Hocam 2 yıl önce 2000 TL Laptop aldım. Hala onunla oyun oynamaya çalışıyorum,sen düşün.Artık bilgisayarımı korka korka temziliyoruz zarar gelmesin diye.
AIDA64 stres testi yeterince zorluyor mu işlemciyi? Çünkü 75-80 derece arası gidip geliyor. MSI Afterburner ile de bazı oyunlarda 90 dereceye kadar gördüm. Birisinden biri yanlış galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.