İşlemcilerdeki çekirdekler ve render performansları

Şu an sanırım sorduğum soruyu kimse anlamadı.
i5 8600K'nın tekli çekirdek performansı R5 1600'e göre iyi ama R5 1600 6/12 olduğu için geçiyor.

i7 8700K'nın da tekli çekirdek performansı R7 1700'e göre fazla, R7 1700 8/16 fakat i7 8700K geçiyor, neden ? İki testte de şartlar aynı fakat sonuç farklı. Bunun nedenini soruyorum, işitmediğimiz azar kalmadı ya.
Bir arkadaş bir konuda FX serisi önermiş, yanlış evet. Fakat sırf o yüzden arkadaşın yemediği azar kalmamış, onun suçu ne ? İnsan gibi yanlış olduğunu belirtseydiniz ölür müydünüz ?

Bu site hep böyle kardeşim buradaki herkes dil bilgisi uzmanı ve bilgisayar profesörü konu açan her kimse cahil bilgisiz oluyor. Kendini boşa yorma. Senin demek istediğini ben anladım. Bunun sebebi Intel'ın şirketlere ve yapımcılara para yedirmesinin karşılığı olarak düşünüyorum. Saf güçte Ryzen'ler gerçekten Intel'e göre çok güçlü. Ayrıca 8700K' nın tek çekirdek hızı sonucu değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…