İşlemcilerin ömrü var mıdır?

Juhrien

Picopat
Makaleler
1
İşlemcilerin sizce ömrü var mıdır? Belli bir süre kullanılan bir işlemcinin, ilk alındığı günden farkı olacağına inanan var mı? Bakımları yapıldıktan sonrasının bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Şimdiye kadar topladığım tüm bilgisayarlar 7/24 çalıştı şu anda öyle kullanıyorum bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.

Saçma gelebilir belki ancak benim T8100 işlemcim zaman geçtikçe hızlandı. Artık 2.12GHz de çalışıyor. Eskiden 2.11GHz de çalıyordu.

Eğer kondansatörleri sağlamsa halen daha çalışan Apple Mac SE'lar gördüm.

Yakın zamanda bir konsol forumunda eski bir SNES'in normalden azıcık daha hızlı çalıştığını gördüm.

Velhasıl kelam, işlemcilerin ömrü çok uzun gördüğüm kadarıyla.

İfadeler: GKD

Teknoloji her gün gelişiyor. Bilgisayarlar gün geçtikçe daha fazla güce ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle bence evet ömrü vardır.

Teknoloji her gün gelişiyor. Bilgisayarlar gün geçtikçe daha fazla güce ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle bence evet ömrü vardır.
Zaten ben teknolojik olarak bir ömrünün olup olmadığını merak etmiştim. Gün geçtikçe güncellenen yazılımlar daha güçlü işlemcilere ihtiyaç duyuyor. Bu olağan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…