E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #11 sentiusz dedi: Üzüldüm, yaklaşık 3-4 kez bu sorunu yaşadım ve bu yönetim işe yaramıştı Genişletmek için tıkla... Peki Laptop'ta USB 3.0 girişi yok oradan deneyecektim. Fakat klavye ve mouse çalışmadığı için format atamadım ne yapmam lazım?
sentiusz dedi: Üzüldüm, yaklaşık 3-4 kez bu sorunu yaşadım ve bu yönetim işe yaramıştı Genişletmek için tıkla... Peki Laptop'ta USB 3.0 girişi yok oradan deneyecektim. Fakat klavye ve mouse çalışmadığı için format atamadım ne yapmam lazım?
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 4 Haziran 2020 #12 enter dedi: Peki Laptop'ta USB 3.0 girişi yok oradan deneyecektim. Fakat klavye ve mouse çalışmadığı için format atamadım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu ben ThrottleStop adlı programla hızı 2.00 GHz'ye sabitlemiştim.
enter dedi: Peki Laptop'ta USB 3.0 girişi yok oradan deneyecektim. Fakat klavye ve mouse çalışmadığı için format atamadım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu ben ThrottleStop adlı programla hızı 2.00 GHz'ye sabitlemiştim.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #13 benimişte v2 dedi: Aynısı bende de olmuştu ben ThrottleStop adlı programla hızı 2.00 GHz'ye sabitlemiştim. Genişletmek için tıkla... Format atılsa düzelir mi?
benimişte v2 dedi: Aynısı bende de olmuştu ben ThrottleStop adlı programla hızı 2.00 GHz'ye sabitlemiştim. Genişletmek için tıkla... Format atılsa düzelir mi?
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 4 Haziran 2020 #14 enter dedi: Format atılsa düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Bende düzelmemişti dediğim çözüm bende tek olan.Bir de bilgisayarın bakımını yaptırdın mı ?
enter dedi: Format atılsa düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Bende düzelmemişti dediğim çözüm bende tek olan.Bir de bilgisayarın bakımını yaptırdın mı ?
Yusuf Koçoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 1.343 Çözümler 9 Yer Karamürsel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2020 #15 Acaba BIOS'ta tassarruf moduna falan mı girdi? BIOS'u sıfırlayabilir misiniz?
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #16 benimişte v2 dedi: Bende düzelmemişti dediğim çözüm bende tek olan. Bir de bilgisayarın bakımı yaptırdın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptırdım ama o uygulamada hata alıyorum "X0000007" diye bir şey. Yusuf Koçoğlu dedi: Acaba BIOS'ta tassarruf moduna falan mı girdi? BIOS'u sıfırlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamıyorum içini ya.
benimişte v2 dedi: Bende düzelmemişti dediğim çözüm bende tek olan. Bir de bilgisayarın bakımı yaptırdın mı? Genişletmek için tıkla... Yaptırdım ama o uygulamada hata alıyorum "X0000007" diye bir şey. Yusuf Koçoğlu dedi: Acaba BIOS'ta tassarruf moduna falan mı girdi? BIOS'u sıfırlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam anlamıyorum içini ya.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 4 Haziran 2020 #17 enter dedi: Yaptırdım ama o uygulamada hata alıyorum "X0000007" diye bir şey. Hocam anlamıyorum içini ya. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda bir şey yanmadı değil mi yani bende aynısı olduğunda ekran kartı ve işlemci çöp olmuştu da En iyi olasılık bu Yusuf Koçoğlu dedi: Acaba BIOS'ta tassarruf moduna falan mı girdi? BIOS'u sıfırlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
enter dedi: Yaptırdım ama o uygulamada hata alıyorum "X0000007" diye bir şey. Hocam anlamıyorum içini ya. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda bir şey yanmadı değil mi yani bende aynısı olduğunda ekran kartı ve işlemci çöp olmuştu da En iyi olasılık bu Yusuf Koçoğlu dedi: Acaba BIOS'ta tassarruf moduna falan mı girdi? BIOS'u sıfırlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #18 benimişte v2 dedi: Bilgisayarda bir şey yanmadı değil mi yani bende aynısı olduğunda ekran kartı ve işlemci çöp olmuştu da . en iyi olasılık bu. Genişletmek için tıkla... Yanmadı herhalde.
benimişte v2 dedi: Bilgisayarda bir şey yanmadı değil mi yani bende aynısı olduğunda ekran kartı ve işlemci çöp olmuştu da . en iyi olasılık bu. Genişletmek için tıkla... Yanmadı herhalde.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 4 Haziran 2020 #19 enter dedi: Yanmadı herhalde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir baktırsan iyi olur bir de şu BIOS'a bakmayı öğren belki ondandır.
enter dedi: Yanmadı herhalde. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir baktırsan iyi olur bir de şu BIOS'a bakmayı öğren belki ondandır.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #20 benimişte v2 dedi: Bilmiyorum bir baktırsan iyi olur bir de şu BIOS'a bakmayı öğren belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Zaten soracağım format ile geçer mi diye geçmez derse formatı atsın ondan sonra GHz'ye bakın diyeceğim.
benimişte v2 dedi: Bilmiyorum bir baktırsan iyi olur bir de şu BIOS'a bakmayı öğren belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Zaten soracağım format ile geçer mi diye geçmez derse formatı atsın ondan sonra GHz'ye bakın diyeceğim.