Baki ceylan Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #42 Syropy dedi: Fan hızıma müdahale edemiyorum orada. Çözüm verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Fn+1 tuş kombosu ile yapabilirsin hocam
Syropy dedi: Fan hızıma müdahale edemiyorum orada. Çözüm verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Fn+1 tuş kombosu ile yapabilirsin hocam
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 9 Eylül 2023 #43 684918 dedi: Teknik bakımdan çok iyi bir laptop olmadığı için undervolt yapıp FPS düşürmesine gerek yok bence hocam. 80 90 normal değerler. Genişletmek için tıkla... Undervolt düzgün yapılırsa fps düşürmez.
684918 dedi: Teknik bakımdan çok iyi bir laptop olmadığı için undervolt yapıp FPS düşürmesine gerek yok bence hocam. 80 90 normal değerler. Genişletmek için tıkla... Undervolt düzgün yapılırsa fps düşürmez.
Yalçın Kayra Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #44 Hocam bizmi size laptop alın dedik.Çoğu laptopun kaderi maalesef bu.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #45 Yalçın Kayra dedi: Hocam bizmi size laptop alın dedik. Çoğu laptopun kaderi maalesef bu. Genişletmek için tıkla... Burada adam yardım istemiş. Sen yardım etmeyeceksen ne işin var burada? Laptop istek değil ihtiyaç aynı zamanda. Herkes sabit değil.
Yalçın Kayra dedi: Hocam bizmi size laptop alın dedik. Çoğu laptopun kaderi maalesef bu. Genişletmek için tıkla... Burada adam yardım istemiş. Sen yardım etmeyeceksen ne işin var burada? Laptop istek değil ihtiyaç aynı zamanda. Herkes sabit değil.
S Syropy Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G770 Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi 9 Eylül 2023 #46 Sorunu çözdüm laptopun altını açtım şuanda valorant full ayarlar 300fps 75 derece ortalama max 90 ile oynuyorum.
Sorunu çözdüm laptopun altını açtım şuanda valorant full ayarlar 300fps 75 derece ortalama max 90 ile oynuyorum.
Yalçın Kayra Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #47 bilmemem dedi: Burada adam yardım istemiş. Sen yardım etmeyeceksen ne işin var burada? Laptop istek değil ihtiyaç aynı zamanda. Herkes sabit değil. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalışan bir adam Excaliburlar böyle demiş.Konu sahibi arkadaşda yahu neden önceden 165 alırken düstü diye yazmış ona dedim.
bilmemem dedi: Burada adam yardım istemiş. Sen yardım etmeyeceksen ne işin var burada? Laptop istek değil ihtiyaç aynı zamanda. Herkes sabit değil. Genişletmek için tıkla... Yardım etmeye çalışan bir adam Excaliburlar böyle demiş.Konu sahibi arkadaşda yahu neden önceden 165 alırken düstü diye yazmış ona dedim.