İşlemcim 90 dereceyi görüyor

4k'da işlemciye daha az yük biner çok normal 80i geçmemesi excalibur pişmanlıktır. Ayrıca alalı daha çok olmamış biraz bekle bi 6 7 aya bataryan şişer, Isılar 90 100'e çıkar falan erken daha. Bir de clevo kasa ise aldığın ohooo.
Direkt mağazaya gidip excalibur almadım tabikide arkadaşım uzun süredir kullanıyor dediğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadı. Ayrıca sadece gta 5 değil valorant csgo gibi oyunlardada 80i geçmiyordu. Ömür boyu ücretsiz bakımı var ve bataryasının şişeceğini düşünmüyorum. Şişersede değiştiririm. Merak ettimde g770 kullandınız mı?

Adam sizden biliyorsanız bilgi vermenizi istiyor siz marka bebeliği yapıyorsunuz yapmayın. Kardeşim fabrikasyon macunlar iyi değildir. Kaliteli macun özellikle laptop gibi cihazlarda fark yaratır. En uzun verimi alabilmek için önerim Thermal Grizzly Kryonaut, Honeywell 7950, prolimatech pk-3 nano aluminum gibi ürünleri tavsiye ederim ve özellikle Honeywell orijinal bulup uygulayabilirsen ekran kartına da yeterli olacaktır ve yaklaşık 1.5 yıl macun kullanman gerekmeyecektir.

Bütün bunlar dışında performansa bazen sürücülerde etki edebilir bundan emin olmak için DDU ile kaldırıp emin olduğunuz daha önce kullandığınız sürücülerle deneme yanılma yapabilirsiniz.

Direkt mağazaya gidip excalibur almadım tabikide arkadaşım uzun süredir kullanıyor dediğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadı. Ayrıca sadece gta 5 değil valorant csgo gibi oyunlardada 80i geçmiyordu. Ömür boyu ücretsiz bakımı var ve bataryasının şişeceğini düşünmüyorum. Şişersede değiştiririm. Merak ettimde g770 kullandınız mı?
Emin ol hayal edemeyeceğin kadar laptop, pc, bileşen gördüm tamir ettim. O ücretsiz bakım altında yaptıkları şey toz alma vs. batarya için bir bilgisayar parası daha alıyorlar.

Adam sizden biliyorsanız bilgi vermenizi istiyor siz marka bebeliği yapıyorsunuz yapmayın. Kardeşim fabrikasyon macunlar iyi değildir. Kaliteli macun özellikle laptop gibi cihazlarda fark yaratır. En uzun verimi alabilmek için önerim Thermal Grizzly Kryonaut, Honeywell 7950, prolimatech pk-3 nano aluminum gibi ürünleri tavsiye ederim ve özellikle Honeywell orijinal bulup uygulayabilirsen ekran kartına da yeterli olacaktır ve yaklaşık 1.5 yıl macun kullanman gerekmeyecektir.

Bütün bunlar dışında performansa bazen sürücülerde etki edebilir bundan emin olmak için DDU ile kaldırıp emin olduğunuz daha önce kullandığınız sürücülerle deneme yanılma yapabilirsiniz.
Aeronaut laptoplar için daha iyi bir tercih olur, bilen biri yapıyorsa conductonaut gibi bir sıvı metalde alınabilir.

Hocam dediğim gibi yapabileceğiniz bir şey yok. Eğer gerçekten rahatsız hissettiriyorsa işlemciyi kısıtlayabilirsiniz.

80 normal 90 değil dostum. Sürekli ama sürekli 90 çalışması uzun vadede Chipset'e zarar verecektir.

Yaz aylarında güçlü işlemciler 90'ı görüyor ve üzerine çıkıyor. 90 maalesef normal vır değer kabul edilsede uzun vadede birkaç yıl içinde sorun yaratabilir.

Emin ol hayal edemeyeceğin kadar laptop, pc, bileşen gördüm tamir ettim. O ücretsiz bakım altında yaptıkları şey toz alma vs. batarya için bir bilgisayar parası daha alıyorlar.

Aeronaut laptoplar için daha iyi bir tercih olur, bilen biri yapıyorsa conductonaut gibi bir sıvı metalde alınabilir.
sıvı metali asla tavsiye etmiyorum çok riskli laptop çok hareket eden bir cihazdır.

Zaten benim istediğimde tozunu almaları. Ben açarsam garanti dışı kalıyor. Ayrıca bir batarya için 23k alacaklarını düşünmüyorum. Konu çözüldü hocam zaten gayet memnunum memnun kalmazsamda yeni laptop alırım benim için bir sorun teşkil etmiyor. Acelem olduğu için kısa bir araştırma sonucu excalibur tercih ettim ve memnunum.

Yaz aylarında güçlü işlemciler 90'ı görüyor ve üzerine çıkıyor. 90 maalesef normal vır değer kabul edilsede uzun vadede birkaç yıl içinde sorun yaratabilir.
Hocam konu çözüldü işlemcimde sorun yok odam sıcak olduğu ve laptopun altı kapalı olduğu için bu şekilde bir sorun olmuş.

sıvı metali asla tavsiye etmiyorum çok riskli laptop çok hareket eden bir cihazdır.
Düzgün şekilde uygulanırsa hiçbir problem teşkil etmiyor. Hareket etmesi akacağı anlamına gelmiyor, üstüne kasa geldiği için direk kapanıyor orası zaten ayrıca sıvı metal kullanılırken tüm önlemler alınarak kullanılıyor.

4K'da işlemciye daha az yük biner çok normal 80i geçmemesi Excalibur pişmanlıktır. Ayrıca alalı daha çok olmamış biraz bekle bir 6 7 aya bataryan şişer, ısılar 90 100'e çıkar falan erken daha. Bir de Clevo kasa ise aldığın ohooo.

Clevo kasa almak senin hatan olur. MSI Clevo kasa alsanda 95 dereceyi görür Monster da. Bende G870 kullanıyorum quanta kasa 1 yıla yaklaştı hiç bakım yaptırmadım ama yaptıracağım. God of War Ultra maksimum 90 gördüm genelde 80 civarı. Ama yavsiye etmiyorum fan sesi rakiplerine göre fazla.

Clevo kasa almak senin hatan olur. MSI Clevo kasa alsanda 95 dereceyi görür Monster da. Bende G870 kullanıyorum quanta kasa 1 yıla yaklaştı hiç bakım yaptırmadım ama yaptıracağım. God of War Ultra maksimum 90 gördüm genelde 80 civarı. Ama yavsiye etmiyorum fan sesi rakiplerine göre fazla.
Kardeşim ben aldım dedim mi? Elime gelenlerden bahsediyorum. Bana değil arkadaşa anlatman gerekiyor. Ayrıca G770 clevo kasa diye biliyorum.

Kardeşim ben aldım dedim mi? Elime gelenlerden bahsediyorum. Bana değil arkadaşa anlatman gerekiyor. Ayrıca G770 Clevo kasa diye biliyorum.

Maalesef evet G770 Clevo kasa ama ben G870 kullanıyorum. Sanırım bilgisayar tamiri yapıyorsunuz. G770 hakkında çok sorun duymuştum. Biri beni şaşırttı hiç şarjdayken oyun oynarken şarj düşmesi şikayeti yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı