İşlemcim Düşük Hızda Çalışıyor

trydamere87

Hectopat
Merhaba arkadaşlar i3-3210 işlemcim var.Alttaki resimdede gördüğünüz gibi yüksek performans yapmama rağmen işlemci hızı düşük.Anakartım Asrock H71M-DGS.Farklı bilgisayarımdada M5A78L-MLX3 anakart ve fx-6300 işlemci var.Ondada yüksek performans yapıyorum oda düşük hızda çalışıyor.Biostan amd cool quiet özelliğini disable yapıyorum yine düşük hızda çalışıyor.

voW4WO.jpg

Benim işlemciyi yüksek hızda çalıştırma amacım.Gigabit network ağına sahibim.Ağdaki bir bilgisayardan iso dosyasıyla oyun yüklerken 20-30 mb hızlarda yüklüyor.Fakat oyun yüklediğim bilgisayara hdd takarsam 70-80 mb ile yüklüyor.Acaba bu sorun benim işlemcimin yavaş olmasından kaynaklanabilirmi bunu denemek istiyorum.

Windowsun yüksek performans olarak adlandırdıgı yazılımsal olarak farkıda neredeyse yok sadece fan hızı artar işlemci hızında değişiklik zaten olmaz :) anca biosun guncelse bıseyler yapabılırsın.

Merhaba arkadaşlar i3-3210 işlemcim var.Alttaki resimdede gördüğünüz gibi yüksek performans yapmama rağmen işlemci hızı düşük.Anakartım Asrock H71M-DGS.Farklı bilgisayarımdada M5A78L-MLX3 anakart ve fx-6300 işlemci var.Ondada yüksek performans yapıyorum oda düşük hızda çalışıyor.Biostan amd cool quiet özelliğini disable yapıyorum yine düşük hızda çalışıyor.

voW4WO.jpg

Benim işlemciyi yüksek hızda çalıştırma amacım.Gigabit network ağına sahibim.Ağdaki bir bilgisayardan iso dosyasıyla oyun yüklerken 20-30 mb hızlarda yüklüyor.Fakat oyun yüklediğim bilgisayara hdd takarsam 70-80 mb ile yüklüyor.Acaba bu sorun benim işlemcimin yavaş olmasından kaynaklanabilirmi bunu denemek istiyorum.
Thorttellstop indir BD PROCHOT özelliğinin tickini kaldır emin ol fps en artıcak bilgisayar hızlanıcak
peki bu özellik nedir bu BD PROCHOT: İşlemci yüksek hızda çalışınca bilgisayar hızlanır ve bunu önlemek için bu özellik açık olabiliyor bu özelliği açtığın zaman işlemci kullanımını güç planından düşürmen gere ben %85 ini kullanıyorum işlemcinin ve ısınmıyor hiç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı