İşlemcimin stres testi sonuçları normal mi?

Hocam işlemci öyle 2 zorlamayla bozulan bir şey değil. Kolay kolay bozamazsınız bile. Yapın testi orada bir şey olacaksa zaten normal kullanımda da olur.
Anladım hocam testi bitirmek için sol yukardan stop bastıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Sonuçları sizle paylaşmak için.
Testi yaptım 20 dk boyunca ısı değerleri 62 dereceyi geçmedi herhangi bir uyarı da vermedi sistem de kapanmadı. Testi small seçeneği ile yaptım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210414_181141.jpg
    IMG_20210414_181141.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Anladım hocam testi bitirmek için sol yukardan stop bastıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Sonuçları sizle paylaşmak için.
Testi yaptım 20 dk boyunca ısı değerleri 62 dereceyi geçmedi herhangi bir uyarı da vermedi sistem de kapanmadı. Testi small seçeneği ile yaptım.
Bir sorun yok gibi gözüküyor. Sıcaklık değeriniz de baya iyi. Stok fanla ben 80 derece civarı bekliyordum.

Bir sorun yok gibi gözüküyor. Sıcaklık değeriniz de baya iyi. Stok fanla ben 80 derece civarı bekliyordum.
Ben de şaşırdım hocam garip geldi. Macunun yanı sıra tozunu da aldık kasanın içinin belki o da etkili olmuştur.
Hocam tekrar selam şimdi oyun oynarken performans düşüklüğü farkettim sonra ramlerin 2133 mhz düştüğünü gördüm. Xmp profile 2.0 dan yükseltmek istediğimde kaydedip çıktığım zaman bilgisayar açılmıyor. Bunun işlemci ile ilgisi olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı