İşlemcinin 1 Kerelik 89 Dereceye Gelmesi İşlemcinin Ömrünü Kısaltır Mı ?

Gelmez sürekli öyle çalışması gerek. Ayrıca anlık olarak 70-80 dereceleri de görebilir işlemci sorun değil. Sürekli stabil bir şekilde kaç derece çalıştığı önemli. 60-70 geçmemesi lazım maksimum 80 deniyor yeni nesil için.

3 yıl garantisi olması gerekiyor. Sorun olmaz merak etme :)
Prime95, işlemciyi yormaktan başka hiç bir işe yaramayan bir test... Gerçekte o kadar ısınma, yorulma vs. olmaz.

Teşekkür ederim. Yakın zamanda soğutucu alacağım. Yoksa böyle olmaz. 89 görünce elim ayağım titredi. Bir an boşluğuma geldi , testte bıraktım bırakmaz olaydım :D

Son düzenleme:
Soğutucu için Cooler Master 212 Evo / 212X - Deep Cool Gammaxx S40 vs. alabilirsin.

Hocam soğutucu içinde aklımda çok seçenek var da XIGMATEK RED SCORPION 775/1156/1155/1366&AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU şu soğutucuyu ucuz buldum hem 3 tane ısı borusu var. Nasıldır ? Max bütçem 65.

Çok pahalıya kaçıyorlar hocam ya. Deepcool Gamaxxx 300 alacaktım da para uyuşmadı. Çok para veremem yani. Bu ara sisteminizi çok beğendim maşallah.

Teşekkür ederim toplaması araştırması uzun zaman aldı yurt dışından, Türkiye'ye oranla daha ucuza topladım.

Soğutucu olayına gelirsek link attığınız ürün gayet güzel aklıma gelmemişti. 65 Liraya kadar daha iyisi yok. 90 lira veririm derseniz Gamaxxx S40 daha iyi olur :)

90 lirayı vermek isterdim lakin hem aile baskısı hem de paramın olmayışı vermeme engel oluyor. Aklımda Akasa Venom Pico vardı fakat bu soğutucu daha iyi gibi gözüktü. XIGMATEK ACHİLLES INTEL 775/1156/1366&AMD AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Bir de bu var fakat bütçemi aşıyor. Bu soğutucuda dikkatimi çeken normalda 150 TL olması neden bunlar ucuz böyle ya ?

90 lirayı vermek isterdim lakin hem aile baskısı hem de paramın olmayışı vermeme engel oluyor. Aklımda Akasa Venom Pico vardı fakat bu soğutucu daha iyi gibi gözüktü. XIGMATEK ACHİLLES INTEL 775/1156/1366&AMD AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU Bir de bu var fakat bütçemi aşıyor. Bu soğutucuda dikkatimi çeken normalda 150 TL olması neden bunlar ucuz böyle ya ?
Ucuz olmasını ben de anlamış değilim misal cooler master 212 ler vatanda 100 liraydı şuan 191 lira ama bu xigmatekler ucuzliyor nedense. Son attığın Red scorpiondan kaliteli ama çok daha ses çıkarıyor. Bana da red scorpion tavsiye edilmişti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı