APU sistem çok daha iyi olur. GT740 sisteme o parayı vermeye gerek yok.Beğenmeyen arkadaşlar bu fiyata ne var Allah aşkına GTX sistem mi toplıcaz sıfır.
O da doğru ama işlemci 4500 olıcak zaten ekran kartı rahat açar ki oyunlarıAPU sistem çok daha iyi olur. GT740 sisteme o parayı vermeye gerek yok.
O da doğru ama işlemci 4500 olacak zaten ekran kartı rahat açar ki oyunları.
APU'ların iGPU performansı daha yüksek.
Olay sistemin o parayı hak etmemesi. R3 2200G'nin bile GT740'tan daha fazla performansı var.O da doğru ama işlemci 4500 olacak zaten ekran kartı rahat açar ki oyunları.
İlk defa sizden duyuyorum bunu ve çok büyük olasılıkla cevap hayır.Bilmiyordum teşekkürler ama ömür açısından kısa değil mi APU.
Olay sistemin o parayı hak etmemesi. R3 2200G'nin bile GT740'tan daha fazla performansı var.
İlk defa sizden duyuyorum bunu ve çok büyük olasılıkla cevap hayır.
AMD HD6670 2GB DDR3 (2GB DDR3 diye belirtmemin sebebi bir de 1GB DDR5 modeli var o yüzden).Hocam konu dışı ama ekran kartınız?
Öyle bir şey yok. @NoBMPR R8 'in attığı sistem alınabilir.Bilmiyordum teşekkürler ama ömür açısından kısa değil mi APU.
Bunu da almayın. İşlemciye hakaret gibi olmuş GT740.Sıfır ise Orion | AMD Ryzen 3 4100 | 8 GB DDR4 | GT 740 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu işlemciyi 4500 yapabilirsin SSD'yi yükseltebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.