İşlemcinin 70 derece normal mi?

Eğer bilgisayardan anlıyorsanız şu sıvı soğutmayı söküp düzgün bir şekilde takabilir misin? Bilgisayar kapalıyken yap bunu. Termal macunu yenile. Sıvı soğutmada sorun varsa hortumları değiştirebilirsin.

Merhaba yeni bir sistem aldım öncelikle özelliklerini atayım size:

Sorum da şu: RDR2'de, sadece bu oyunda değil genel olarak çoğu oyunda parçaların sıcaklıkları normalden daha yüksek. Ayrıca kasanın camını açınca GPU sıcaklığı 77-78'den 71'lere düşüyor. İşlemci için de 73-74 görürken 68-69'lara iniyor. Bu normal midir? Kasada bir problem mi var yoksa ekran kartında ve işlemcide mi bir sıkıntı var?
Ayrıca kasanın içini de attım size. Sıvı soğutmanın fanları da etkiliyor olabilir mi sizce? Teşekkürler iyi akşamlar.
Berbat bir kasa seçmişsiniz, üst kısma sıvı soğutma takma olmadığı için gidip öne takmışlar ama ozamanda hava akışı komple bozuluyor. En ucuz çözüm, sıvı soğutucuyu söküp hava soğutucu takmak, en iyi çözüm ise kasayı değiştirmek.

Berbat bir kasa seçmişsiniz, üst kısma sıvı soğutma takma olmadığı için gidip öne takmışlar ama o zamanda hava akışı komple bozuluyor. En ucuz çözüm, sıvı soğutucuyu söküp hava soğutucu takmak, en iyi çözüm ise kasayı değiştirmek.

Bende en başta kasadan olduğunu düşündüm acaba üst tarafa sığmıyor mu diye, en başta kasadan olacağı aklıma geldi fakat yazınca İtopya'ya bir sorun olmaz dedikleri için çok durmadım üstünde sistem daha 1 hafta olmadı.

Berbat bir kasa seçmişsiniz, üst kısma sıvı soğutma takma olmadığı için gidip öne takmışlar ama ozamanda hava akışı komple bozuluyor. En ucuz çözüm, sıvı soğutucuyu söküp hava soğutucu takmak, en iyi çözüm ise kasayı değiştirmek.
Aslında kasa bilgilerinde üst taraf için 240 AiO desteği var ama hangi akla hizmet böyle yapılmış bilemedim.

Eğer bilgisayardan anlıyorsanız şu sıvı soğutmayı söküp düzgün bir şekilde takabilir misin? Bilgisayar kapalıyken yap bunu. Termal macunu yenile. Sıvı soğutmada sorun varsa hortumları değiştirebilirsin.
Çok anlamıyorum ama anlayan birkaç arkadaşım var sistem daha 1 hafta oldu, termal macunu değiştirmemin sebebi nedir tam olarak, bilmediğimden soruyorum teşekkürler cevap için

Şu sisteme de bukadar kötü kasa koyulmaz be kardeşim. Yer yokluğundan sıvı soğutmayı yanlış takıp göndermişler.

Merhaba yeni bir sistem aldım öncelikle özelliklerini atayım size:

Sorum da şu: RDR2'de, sadece bu oyunda değil genel olarak çoğu oyunda parçaların sıcaklıkları normalden daha yüksek. Ayrıca kasanın camını açınca GPU sıcaklığı 77-78'den 71'lere düşüyor. İşlemci için de 73-74 görürken 68-69'lara iniyor. Bu normal midir? Kasada bir problem mi var yoksa ekran kartında ve işlemcide mi bir sıkıntı var?
Ayrıca kasanın içini de attım size. Sıvı soğutmanın fanları da etkiliyor olabilir mi sizce? Teşekkürler iyi akşamlar.

Montaj yanlış yapılmış sivi soğutucu yukarıya bakması gerekiyor o taktiği yer hava alıyor dışarıya sıcak havayı atmıyor onu sökün macunu da yenileyin sivi soğutucu yukarıya bakacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00