mustafaxbb
Picopat
Daha fazla  

BF6 oynarken işlemci 90 derece, AMD'nin kendi gönderdiği soğutucu takılı fakat ekstra soğutucu alacak param yok. İdare eder mi? Çok acilse alabilirim.
En kötü ihtimalle PC temizleyip termal macunun yenile bütçen varsa stok soğutucuyu değiştirmen daha iyi olur.
Alabilirseniz kesinlikle alın.
İşlemci kendini kapatabilir eğer uzun süre 90 derece olursa.
En kötü ihtimalle PC temizleyip termal macunun yenile bütçen varsa stok soğutucuyu değiştirmen daha iyi olur.
Yani hocam zorlasa biraz Hepsiburada'dan yeni hesap falan acıp sepette 150 kodu ile Dark Freezer X123'ü daha da uygun fiyata getirip alabilir.
Hocam öğrenciyim annemlerde okula yazdırdı onlara yük olmak istemiyorum biraz daha idare edebilir mi?
FPS falan kısıtlayarak 85 civarlarına indiriyorum.
Temizlememe rağmen böyle işlemcim biraz ısınan model AMD Ryzen 5700X.
Bakacağım hocam sağ olun.
Hocam konudan bağımsız soruyorumda AMD softwaresında guncellemeden sonra CTRL+Shift+o basıp açılan yerde CPU sıcaklıgı kısmı gözükmemeye başladı uygulamadan ekstra bir ayar yaptınız mı orayı açmak için ben bulamıyorumda.
1000 TL'ye bulursunuz kaliteli soğutucu, uzun sürede Bilgisayar'a sorun olur ömrü kısalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.