İşlemcinin Altına Dokunmak

3503

Kilopat
Merak ettim. İşlemcinin alt kısmına dokunursak bir şey olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde yan tarafından kuru bir el el ile tutulur. Altından tutmak zarar verir mi dersen genelde bir şey olmaz.

Ancak işlemci bir oyuncak değil, takarsın ve bozulmadığı, değişmeyeceği veya macununun eskimediği durumlarda çıkarmazsın.

Tam olarak değilde sadece yandan tutarken biraz elim deydi altına.Çok azcık.Hem statik elektrik olacağını sanmıyorum.Çorap ve terlik giymiyorum evde.Okuldan geldiğimden beri oturuyom.Biraz tembelim de

Şeyi söylemeyi unuttum terlikle halıda yürüyünce elektrik veriyomuyduk alıyomuyduk ?

Ben işlemciyi yere düşürdüm, taş gibi çalışıyor. Bir şey olmaz. Statik elektriiği sen ister istemez boşaltıyorsundur...

Yere düşmek yine az. Benim işlemci benim elime düştü ya. Daha çekeceği var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vücut’ da elektrik o anda fazla ise zararı fazla olabilir tabi ki. Ben yeni kurduğum sistemlerde her zaman plastik eldiven geçirip elime öğle takma sökme işlemi yapıyorum. Bazıları kapı kollarına ellerini sürmek maksadıyla işleme başlıyor ya da çoraplarını çıkartıp yalıtkan yüzeye basıp işlemi yapıyor ama sağlıksız. Sende keyfi işlemciyle fazla haşır neşir olma, çöp olmasın boşuna.

Elinde kaşıkçı elmasını taşımıyorsun O kadar nazik bir darbe ile bozulacak olsa zaten üretilemezdi, yinede iç kısmını kurcalamak çok zararlı, bozulmamasını istiyorsan kendinden daha çok sakınacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…