Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 17 Mart 2025 #11 berad90 dedi: Hocam aradan bayağı geçmiş bende işlemciden şüphe ediyorum sorunu nasıl çözdün yaza çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arızalı çıktı değiştim duzeldi.
berad90 dedi: Hocam aradan bayağı geçmiş bende işlemciden şüphe ediyorum sorunu nasıl çözdün yaza çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı arızalı çıktı değiştim duzeldi.
B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #12 Lemi Galip dedi: Ekran kartı arızalı çıktı değiştim duzeldi. Genişletmek için tıkla... Arızalı derken nasıl arızalı bende 1 yıl oldu artık her şeyi değişmeye geldi nokta bozulcak olsa bozulurdu diyorum bozulmuyoda.
Lemi Galip dedi: Ekran kartı arızalı çıktı değiştim duzeldi. Genişletmek için tıkla... Arızalı derken nasıl arızalı bende 1 yıl oldu artık her şeyi değişmeye geldi nokta bozulcak olsa bozulurdu diyorum bozulmuyoda.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 3 Nisan 2025 #13 berad90 dedi: Arızalı derken nasıl arızalı bende 1 yıl oldu artık her şeyi değişmeye geldi nokta bozulcak olsa bozulurdu diyorum bozulmuyoda. Genişletmek için tıkla... Konu içinde anlatmıştım.
berad90 dedi: Arızalı derken nasıl arızalı bende 1 yıl oldu artık her şeyi değişmeye geldi nokta bozulcak olsa bozulurdu diyorum bozulmuyoda. Genişletmek için tıkla... Konu içinde anlatmıştım.