Çözüldü Işlemcinin ısınması FPS kaybına yol açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efe19070

Zeptopat
Daha fazla  
Ryzen 7 5700 ve RTX 4060'lı bir sistemim var İtopya'dan yeni aldım ve işlemci fanı bile göndemediler işlemci boşta bile 96 derecede çalışıyor Valorant'ta 30 FPS ve takılmalar oluyor bu işlemcinin ısınmasıyla mı alakalı?

Çözüm
Evet, ama fan olmadan nasıl calistiriyorsunuz? Sisteme zarar verir. Kendisini kapatmasi lazim asiri isinmadan.
Evet, ama fan olmadan nasıl calistiriyorsunuz? Sisteme zarar verir. Kendisini kapatmasi lazim asiri isinmadan.

Çözüm

Hocam şaka mı yapıyorsunuz anlamadım işlemciyi bu şekilde kullanacağınıza çöpe atın daha iyi.

Fan olmazsa işlemci kendini kısar muhtemelen sizin işlemciniz verebileceği performansın %4 5 ini falan veriyordur.

Fan alacağım zaten ve çok kullanmıyorum yazın kullanacağım.

Sadece test için girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan alacağım zaten ve çok kullanmıyorum yazın kullanacağım.

Sadece test için girdim.

Fan nasıl yollamamışlar anlamadım hazır sistem olarak mı aldınız?

O bilgisayar nasıl çalışıyor? Üstüne bir de oyuna giriyorsunuz.
Ayrıca sorunuza gelirsek tabii ki ısınmayla alakalı, boşta 96 derece gören işlemci mi olur?
İtopya ile iletişime geçin fansız hazır sistem gönderilir mi hiç, bir yanlışlık olmalı.

Soğutucu secmediysen gondermezler. Soğutucusu olmadan kesinlikle oyun oynama. Anakart ve bileşenler zarar görür. Sorunun cevabı evet, ısınmayla alakalı.

O zaman en azından stok soğutucu takmış olmaları gerek bir bakar mısınız?

Baktım zaten kutuların hiçbirinde yok ve takmamışlar da.

Soğutucu secmediysen gondermezler. Soğutucusu olmadan kesinlikle oyun oynama. Anakart ve bileşenler zarar görür. Sorunun cevabı evet, ısınmayla alakalı.

Oynamıyorum zaten sadece kaç FPS olduğunu görmek için bir tane ölüm kalım girmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…