Ryzen 7 5700 ve RTX 4060'lı bir sistemim var İtopya'dan yeni aldım ve işlemci fanı bile göndemediler işlemci boşta bile 96 derecede çalışıyor Valorant'ta 30 FPS ve takılmalar oluyor bu işlemcinin ısınmasıyla mı alakalı?
Ryzen 7 5700 ve RTX 4060'lı bir sistemim var İtopya'dan yeni aldım ve işlemci fanı bile göndemediler işlemci boşta bile 96 derecede çalışıyor Valorant'ta 30 FPS ve takılmalar oluyor bu işlemcinin ısınmasıyla mı alakalı?
Fan alacağım zaten ve çok kullanmıyorum yazın kullanacağım.
Sadece test için girdim.
Evet hazır aldım.
Soğutucu secmediysen gondermezler. Soğutucusu olmadan kesinlikle oyun oynama. Anakart ve bileşenler zarar görür. Sorunun cevabı evet, ısınmayla alakalı.Ryzen 7 5700 ve RTX 4060'lı bir sistemim var İtopya'dan yeni aldım ve işlemci fanı bile göndemediler işlemci boşta bile 96 derecede çalışıyor Valorant'ta 30 FPS ve takılmalar oluyor bu işlemcinin ısınmasıyla mı alakalı?
O zaman en azından stok soğutucu takmış olmaları gerek bir bakar mısınız?
Soğutucu secmediysen gondermezler. Soğutucusu olmadan kesinlikle oyun oynama. Anakart ve bileşenler zarar görür. Sorunun cevabı evet, ısınmayla alakalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.