İşlemcinin kaçıncı nesil olduğu nasıl öğrenilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anakartım ECS-H55H-CM 1156 H-soket cpu diye yazıyor anakartın sitesindeki kılavuzda .Yaklaşık 6-7 yıl önce aldığım bilgisayar İşlemcim İntel Core İ5 650* 3,2Ghz . işlemcinin kaçıncı nesil olduğunu söyleyebilir misiniz 1.nesil mi ? Ayrıca bu nesil günümüze göre ne kadar iyi , yeni nesil ekran kartlarına, oyunlara yeter mi sorun darboğaz yapar mı ?
Teşekkürler.
1. Nesil ve R7 250 takabilirsiniz.

Sent from my HTC One using Technopat Sosyal mobile app

Amd işlemcilerin kaçıncı nesil olduğu ner den anlasılıyor mesele amd ryzen 5 1500x ile ryzen 5 1600x nesil farkı var mı?

Ryzen serisi dostum @OYUNCUGaMeRPC R5 ve R7 serisi birlikte çıktı 1400, 1500, 1500x, 1600, 1600x gibi modelleri var bunlarda senin hız ve fiyat seçeneğine göre çıktı hatta R7 serisi de 1700, 1800, 1800x gibi farklı modellerle hepsi birden çıktı aynı nesil.

Anakartım ECS-H55H-CM 1156 H-soket cpu diye yazıyor anakartın sitesindeki kılavuzda .Yaklaşık 6-7 yıl önce aldığım bilgisayar İşlemcim İntel Core İ5 650* 3,2Ghz . işlemcinin kaçıncı nesil olduğunu söyleyebilir misiniz 1.nesil mi ? Ayrıca bu nesil günümüze göre ne kadar iyi , yeni nesil ekran kartlarına, oyunlara yeter mi sorun darboğaz yapar mı ?
Teşekkürler.
HD 7770 al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı