mehmet3777
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
i5 13600K işlemciyi belirttiğiniz ekran kartıyla çok kullandım. Sonra sırasıyla detaya girmeden aynı işlemciyle 4070 ve 4080 ekran kartlarını kullandım. Fiyatlardan uzağım da yeni modeli 14600k olabilir. Veya bütçeye göre uygunsa 13600K da olabilir. Bunlar benim önerim.
@HzCji @clarkberk
14400F de olabilir.
Hocam zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim anakarti yazmayı unuttuğum için kusura bakmayın anakartim Pro H610m-e DDR4 bütçe olarak taksitle alacağım için sorunum yok almışken iyi bir şey alayım diyorum o yüzden 3060 için en iyi işlemci hangisiyse onu önerirseniz sevinirim RAM'lere gelince Dual ne bilmiyorum ama sanırım tek çift demek 2 tane 8 GB var 3200 MHz ve csg değerlerimde ortalama olarak GPU 96 98 arası CPU ise 48'i geçmiyor yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim önerilerinize açığım.
i5 13600K işlemciyi belirttiğiniz ekran kartıyla çok kullandım. Sonra sırasıyla detaya girmeden aynı işlemciyle 4070 ve 4080 ekran kartlarını kullandım. Fiyatlardan uzağım da yeni modeli 14600k olabilir. Veya bütçeye göre uygunsa 13600K da olabilir. Bunlar benim önerim.
Hocam dediğiniz işlemcilere baktım ikisi de neredeyse aynı fiyat ve çok güzel görünüyorlar bir sorum olacak Intel'in yeni işlemcilerinde kronik bir arıza varmış bu seri ona dahil mi ve işlemci ekran kartından iyi olursa gene darbogaz olmaz değil mi pek bir bilgim olmadığindan soruyorum kusura bakmayın.
Son düzenleme: