İşlemcinin PIN'i kırıldı

rmznkx7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dün bir konu kurdum yanıt alamamıştım sorunu buldum galiba islemcimde 1 adet kırık pin olduğunu fark ettim ve pin çok küçük olmasına rağmen gözümde parladı masada ve buldum gerçekten 1 tane pin kırılmış ve görüntü vermiyor. Bilgisayar bundan dolayı açılmıyor sanırım. Bilgisayarcı anakart bozuk dedi ama USB'leri çalışıyor. Anlamadım gitti ekran kartı ve RAM 0.

Merhaba dün bir konu kurdum yanıt alamamıştım sorunu buldum galiba islemcimde 1 adet kırık pin olduğunu fark ettim ve pin çok küçük olmasına rağmen gözümde parladı masada ve buldum gerçekten 1 tane pin kırılmış ve görüntü vermiyor. Bilgisayar bundan dolayı açılmıyor sanırım. Bilgisayarcı anakart bozuk dedi ama USB'leri çalışıyor. Anlamadım gitti ekran kartı ve RAM 0.
Belki pini geri lehimleyebilirsiniz. Ama inanılmaz zor. 7 8 yıldır lehim yapıyorum ben bile yapamam.

Kırık ise yapacak çok bir şey yok.

İşlemcinin PIN'i kırılmasından dolayı olması mümkün. Uğraşılacak bir işlemci değilse tamir ettirmeye bile kalkışmayın. Anakart bozuk olsa bile USB tarafında güç vermesinden kaynaklı bir sorun olmaz. Eğer işlemci tarafında yani işlemci yuvasında sorun olsaydı o zaman zaten daha sıkıntılı bir durum olurdu. Götürdüğünüz bilgisayarcı neye göre demiş bilmiyorum ama anakartta da ekstra sorun olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı