L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #11 Kredi kartı kalın geldi. Şırınga videosu çok güzelmiş. Önce bi şırınga temin etmeliyim. teşekkür ederim yapmaya çalışacağım
Kredi kartı kalın geldi. Şırınga videosu çok güzelmiş. Önce bi şırınga temin etmeliyim. teşekkür ederim yapmaya çalışacağım
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.678 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #12 lexoqe dedi: Şimdi bu işlemci çöp mü oldu? Genişletmek için tıkla... Bir tamirciye veya deneyimli birine gösterebilirsiniz.
lexoqe dedi: Şimdi bu işlemci çöp mü oldu? Genişletmek için tıkla... Bir tamirciye veya deneyimli birine gösterebilirsiniz.
Griffith Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #13 0.7 uçlu kalemle düzeltiliyor ancak çok hassas iştir. Düzelteyim derken pinleri kırabilirsiniz. Kuzenimin ankartını bu şekilde tamir etmiştim.
0.7 uçlu kalemle düzeltiliyor ancak çok hassas iştir. Düzelteyim derken pinleri kırabilirsiniz. Kuzenimin ankartını bu şekilde tamir etmiştim.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #14 Bu kadar düzeltebildim. Sizce yeter mi? lexoqe dedi: Bu kadar düzeltebildim. Sizce yeter mi? Genişletmek için tıkla... @Griffith Dosya Ekleri AC9B07AA-6ABB-4C55-BDBB-74C92D25C2A6.png 752,3 KB · Görüntüleme: 102 Son düzenleme: 23 Mart 2022
Bu kadar düzeltebildim. Sizce yeter mi? lexoqe dedi: Bu kadar düzeltebildim. Sizce yeter mi? Genişletmek için tıkla... @Griffith
Griffith Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #15 İşaretlediğim kısım biraz daha aynı hizada olmalı. Yavaşca düzeltmeye çalışın birden düzlemeye çalışmayın. Dosya Ekleri AC9B07AA-6ABB-4C55-BDBB-74C92D25C2A6.png 349,6 KB · Görüntüleme: 101
İşaretlediğim kısım biraz daha aynı hizada olmalı. Yavaşca düzeltmeye çalışın birden düzlemeye çalışmayın.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #16 Griffith dedi: İşaretlediğim kısım biraz daha aynı hizada olmalı. Yavaşca düzeltmeye çalışın birden düzlemeye çalışmayın. Genişletmek için tıkla... Yarın gün ışığıyla beraber yapmayı demeyeceğim. Teşekkür ederim
Griffith dedi: İşaretlediğim kısım biraz daha aynı hizada olmalı. Yavaşca düzeltmeye çalışın birden düzlemeye çalışmayın. Genişletmek için tıkla... Yarın gün ışığıyla beraber yapmayı demeyeceğim. Teşekkür ederim
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 947 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #17 Hocam pinler nasıl yamuldu sormadan geçemedim?
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #18 MissingTimeLord dedi: Hocam pinler nasıl yamuldu sormadan geçemedim? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu çıkarırken işlemcide beraberinde çıktı. Çıkarken yamulmuş herhalde
MissingTimeLord dedi: Hocam pinler nasıl yamuldu sormadan geçemedim? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu çıkarırken işlemcide beraberinde çıktı. Çıkarken yamulmuş herhalde
BalzonUrchin Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 591 Çözümler 3 24 Mart 2022 #19 lexoqe dedi: Soğutucuyu çıkarırken işlemcide beraberinde çıktı. Çıkarken yamulmuş herhalde Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu direkt olarak yukarı doğru mu çektiniz?
lexoqe dedi: Soğutucuyu çıkarırken işlemcide beraberinde çıktı. Çıkarken yamulmuş herhalde Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu direkt olarak yukarı doğru mu çektiniz?
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #20 BalzonUrchin dedi: Soğutucuyu direkt olarak yukarı doğru mu çektiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, düzelttim sayılır ya. Çok ufak bir yamukluk kaldı öyle bıraktım. Gün ışığında daha iyi görürüm diye.
BalzonUrchin dedi: Soğutucuyu direkt olarak yukarı doğru mu çektiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, düzelttim sayılır ya. Çok ufak bir yamukluk kaldı öyle bıraktım. Gün ışığında daha iyi görürüm diye.